Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Elektronický Podpis V Pdf?

Jak zobrazit elektronický podpis v PDF?

Otevřete PDF soubor a klikněte na podpis (s otazníkem). V okně Stav ověření podpisu stiskněte tlačítko Vlastnosti podpisu. V okně Vlastnosti podpisu stiskněte tlačítko Zobrazit certifikát.

Přečtěte si více

Tak jak upravit podepsané pdf?

Mohu upravit dokument PDF podepsaný mnou? Pokud jste dokument podepsali pouze vy, můžete svůj podpis odebrat. Potom budete moci s dokumentem pracovat nebo upravit zdrojový dokument. Chcete-li svůj podpis odebrat, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a potom vyberte příkaz Vymazat podpis. Když to vezmeme v úvahu, kdo vydává elektronický podpis? V České republice se jedná o tři poskytovatele certifikačních služeb (řazeno dle abecedy): Česká pošta, s. p. eIdentity a. s. První certifikační autorita, a. s.

Jak si vytvořit vlastní podpis?

Vytvoření podpisu

  1. Otevřete jakýkoli soubor, který není sdílen a není bezpečnostně chráněn.
  2. Klepněte na >
  3. Klepněte na.
  4. Klepněte na Vytvořit podpis nebo Vytvořit iniciály a proveďte jednu z následujících možností: Klepnutím na Nakreslit ručně nakreslete podpis.
  5. Klepněte na Hotovo.
Podle toho, jak vložit elektronický podpis do wordu? Přidání neviditelných digitálních podpisů v aplikaci Word, Excel nebo PowerPoint
  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na položku Informace.
  3. Klikněte na Zamknout dokument, Zamknout sešit nebo Zamknout prezentaci.
  4. Klikněte na položku Přidat digitální podpis.

Může se také zeptat, jak použít certifikát postsignum?

Kvalifikované certifikáty využijete především v komunikaci s úřady, například s finančním úřadem, soudy, Českou správou sociálního zabezpečení, Celní správou, na elektronických tržištích, v aplikaci Czech Invest nebo třeba v komunikaci s některými zdravotními pojišťovnami. Co je elektronická pečeť? IT Systems 7/2017 | Elektronická pečeť je prostředek, který dle evropského nařízení eIDAS a našeho Zákona o službách vytvářejících důvěru (ZoSVD) slouží k označení a prokázání původu a pravosti dokumentu. Elektronická pečeť říká, která právnická osoba je původcem a zároveň chrání obsah takto zapečetěného dokumentu.

Když to vezmeme v úvahu, jaký elektronický podpis?

pokud právně jedná orgán veřejné moci, musí být použít kvalifikovaný elektronický podpis; pokud kdokoliv jedná vůči orgánu veřejné moci, musí použít zaručený elektronický podpis založený na kvalifikovaném certifikátu nebo kvalifikovaný elektronický podpis (zákon oba typy souhrnně nazývá „uznávaný elektronický podpis“). Také, co je to zarep? Uznávaný elektronický podpis se řídí § 6, odst. 2 zákona č 297/2016 Sb., o službách vytvářejících důvěru pro elektronické transakce. Identifikátor MPSV je neměnným a jednoznačným identifikátorem dané osoby. Slouží tedy k jednoznačné identifikaci odesílatele podání, uživatele autorizovaných aplikací, apod.

Jak vypadá elektronická pečeť?

Technicky jde o data v elektronické podobě (pečeť), připojená k jiným datům (dokumenty) v elektronické podobě s cílem zaručit jejich pravost a neměnnost. Slouží jako důkaz toho, že dokument vydala určitá právnická osoba a poskytuje jistotu o jeho původu.

By Maeve

Jak udělat vlastni eshop? :: Jak vytvořit elektronický podpis zdarma?
Užitečné odkazy