Domovská stránka > K > Kde Je Steam Link?

Kde je Steam Link?

Hostitel spustí ve službě Steam vybranou hru. V seznamu přátel klikne pravým tlačítkem myši na přítele a zvolí příslušnou možnost nebo si nechá vygenerovat pozvánku ve tvaru odkazu. Hráč na druhé straně (třeba i zeměkoule) přijme nebo aktivuje pozvánku a už to sviští!

Přečtěte si více

Jak získat odkaz na Steam profil?

Jako příklady bychom uvedli STEAMID I/O a Steam ID Finder. Přihlašovat se zde ani nemusíte, stačí jen vložit kompletní odkaz na svůj Steam profil a zbytek práce za vás udělá stránka. Co je to Steam Link? Steam Link je volně dostupná aplikace, která umožní propojení vašeho počítače s televizí Samsung. Steam Link nainstalujte do TV Samsung a rovněž do svého počítače. Pak už jen stačí obě zařízení bezdrátově propojit a užívat si herní zážitek na velké obrazovce Samsung, a to v maximální kvalitě obrazu.

Lidé se také ptají, jak získat adresu videa ze stránky?

Jak získat adresu URL videa prostřednictvím Google Chrome

Stejně jako Firefox Google Chrome implementuje funkci, která vám umožní načíst URL videa. Klikněte tedy pravým tlačítkem na video, které chcete sdílet, a vyberte jej Zkontrolujte v zobrazené nabídce. Nyní prostřednictvím HTML kód webu, vyhledejte adresu filmu.
Jak si změnit Steam ID? Mohu změnit své Steam ID nebo název účtu služby Steam? Vaše Steam ID a název účtu služby Steam nemůže změnit dokonce ani zaměstnanec podpory služby Steam.

Jak propojit Steam s TV?

V hlavním nastavení twitch.tv, přesněji v záložce Connections můžete propojit Váš twitch účet se Steam účtem. Co je to URL adresa? Umístění webové stránky nebo souboru na internetu. Adresy URL Googlu jsou například www.google.com, adwords.googleblog.com nebo http://www.google.com/intl/en/privacy. Tak jako budovy a domy mají poštovní adresu, také webové stránky mají jedinečné adresy, pomocí kterých je mohou uživatelé nalézt.

Jak zjistit email na Steam?

This Tato notifikace byla odeslána na e-mailovou adresu, která je přiřazena k Vašemu účtu služby Steam. Pro informaci týkající se ochrany osobních údajů společnosti Valve navštivte http://www.valvesoftware.com/privacy.htm. Tento e-mail byl vygenerován automaticky. Jak zapnout Steam Link? Steam LinkSteam

  1. V okně „Brána Windows Firewall“ klikněte na Povolit programu nebo funkci průchod bránou Windows Firewall.
  2. Klikněte na Změnit nastavení
  3. Zaškrtněte všechna políčka pro Steam.
  4. Potvrďte změny kliknutím na tlačítko OK.

Jak nastavit Steam?

Alternativní cesta na tuto stránku je pak následující:

  1. Na svém profilu klikněte na tlačítko. Upravit profil. (nachází se pod vystaveným odznakem).
  2. Prostřednictvím nabídky vlevo přejděte do záložky. Nastavení soukromí .
  3. Upravte nastavení dle svých potřeb (veškeré změny jsou ukládány automaticky).

By Netty Hirst

Jak hrat hry ze Steamu na mobilu? :: Jak vypnout proxy na PC?
Užitečné odkazy