Domovská stránka > J > Jak Hrat Hry Ze Steamu Na Mobilu?

Jak hrat hry ze Steamu na mobilu?

Steam Link se před několika měsíci objevil v obchodě Google Play. Tato aplikace umožňuje jednoduché propojení PC a telefonu. A to hlavně ve spojení s hraním her. Díky Steam Linku si můžete do mobilu streamovat velkou většinu vašich PC her a hrát je na displeji telefonu například z pohodlí postele.

Přečtěte si více

Jak zjistit zdroj videa?

Zpětné vyhledávání videa pomocí Google. Google Images je největší vyhledávač reverzních obrázků na světě. Je schopen vyhledat zdroj obrázku a najít další informace o obrázku. Ačkoli Google nepodporuje provádění zpětného vyhledávání podle videa, stále vám pomůže získat podrobné informace o videu pomocí snímku obrazovky. Jak stáhnout video stream? Stáhněte si streamované video pomocí aplikace Video DownloadHelper. Dalším nástrojem ke stažení streamovaného videa z libovolného webu je Video DownloadHelper. Na rozdíl od online stahovačů videa je to rozšíření dostupné pro Google Chrome a Mozilla Firefox.

Jak kopírovat Odkaz z youtube na mobilu?

Možnost 2: mobilní aplikace

  1. Klepněte na tři svislé tečky napravo od názvu klipu.
  2. V zobrazené nabídce přejděte na "Podíl". kliknutím na něj.
  3. Ze seznamu dostupných možností vyberte "Kopírovat odkaz". Poté bude odeslán do schránky vašeho mobilního zařízení a připraven k pozdějšímu použití.
Jak promítat PC na TV? Promítání PC na TV
  1. Přejděte do nabídky »Nastavení> Systém> Promítání do tohoto počítače“. «
  2. Zde můžete změnit nastavení podle svých požadavků.
  3. Pokud často používáte tuto funkci na mnoha zařízeních, můžete zvolit možnost Dostupné všude.
  4. Možnost PIN pro párování můžete kdykoli zapnout.

Také, jak hrát hry z pc na tv?

Prostě nekupujte drahé kabely HDMI - i levný kabel HDMI bude fungovat stejně dobře jako dražší. Jeden konec kabelu HDMI zapojte do výstupního portu HDMI na počítači a jeden konec do portu HDMI na televizoru. Přepněte vstup televizoru na příslušný port HDMI a na televizoru se zobrazí plocha vašeho počítače. Jak dostat obraz z TV do PC? V prodeji je běžně kabel, který má na jedné straně HDMI vstup do televizoru a na straně druhé koncovku typu DVI pro výstup z počítače. Případně lze ke grafické kartě připojit přechodník z DVI na HDMI a dál pokračovat klasickým HDMI kabelem. V obou případech jde o investici v řádu stokorun.

Tak jak vypadá url adresa?

URL je synonymem pro internetové adresy. V HTML se URL používá jak pro zacílení odkazů, tak pro načítání obrázků, stylů, skriptů a dalších podpůrných souborů. Příklad: http://www.seznam.cz je URL ukazující na stránku Seznamu. https://www.jakpsatweb.cz/html/url.htm je URL ukazující na tuto stránku. Jak najít URL adresu? Získání adresy URL stránky

V počítači přejděte na web google.com. Vyhledejte stránku. Ve výsledcích vyhledávání klikněte na název stránky. Kliknutím na adresní řádek v horní části prohlížeče vyberte celou adresu URL.

Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit url adresu?

Označíte-li slovo a kliknete na ikonu "spojeného řetězu" - Vložit / upravit odkaz, zobrazí se okno pro editaci odkazu. Nyní zkuste vytvořit odkaz na existující webovou stránku, zadáním URL odkazu (kdybyste chtěli například odkázat na náš blog, zadali byste do pole URL odkaz ve tvaru https://blog.inpage.cz/).

By Anitra Finfrock

Kde najdu ovladače tiskárny? :: Kde je Steam Link?
Užitečné odkazy