Domovská stránka > J > Jak Zapnout Nfc Na Xiaomi?

Jak zapnout NFC na Xiaomi?

NFC

Postup, jak zjistíte, že mobil podporuje NFC, je opravdu jednoduchý.

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Pokračujte do sekce Připojení a sdílení.
  3. Jestliže je v této sekci přepínač NFC, pak ho váš telefon podporuje.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, kde najdu nfc?

Fungování NFC. To, zda váš telefon podporuje funkci NFC poznáte ve vašem systémovém nastavení v záložce Připojení či Bezdrátová připojení a sítě. V nabídce byste měli najít přepínač NFC. Také rychlým pohledem na telefon můžete zjistit, zda NFC podporuje. Lidé se také ptají, jak zapnout nfc? Oblastí NFC můžete klepnout na jiný telefon, příslušenství, štítek nebo čtečku.

  1. Klepněte na možnost Nastavení > Další > NFC .
  2. Nastavte možnost NFC na hodnotu Zapnuto .

Tak jak nastavit nfc platby xiaomi?

Abyste mohli mobilním telefonem normálně platit, musíte jít do nastavení a rozbalit si rozšířené možnosti sekce Sítě a bezdrátové technologie. Zde kliknout na položku Pozice bezpečnostních prvků a vybrat „Použít peněženku HCE“. Jak nainstalovat NFC do mobilu? Nejprve přidejte svou platební kartu a přepravní kartu do aplikacePeněženka a poté ji na obrazovce nastavení NFC nastavte jako výchozí platební aplikaci.

  1. Karty musíte přidat podle pokynů v aplikaci Peněženka.
  2. Karta podporuje NFC a platba podporuje štítky NFC.

Jak nastavit NFC platby?

Dá se říci, že telefon s NFC lze používat místo platební karty. Zda Váš telefon podporuje NFC zjistíte z technické specifikace nebo ze systémového nastavení přímo v mobilu, kde byste měli najít přepínač NFC. Při zapnuté funkci NFC pak stačí přiložit k platebnímu terminálu mobil a proběhne platba. Tak jak vyzkoušet funkčnost nfc? Krok 2: Zjištění technologie NFC v telefonu

  1. Otevřete Nastavení .
  2. Do pole Prohledat nastavení zadejte „NFC“.
  3. Klepněte a zapněte NFC. Pokud nemůžete funkci NFC najít, s vaším telefonem nelze platit bezkontaktně.

Můžete se také zeptat, jak platit mobilem s nfc?

Toto „placení přes mobil“ je velmi jednoduché: Vezmete do ruky telefon, přiložíte jej k terminálu stejně jako běžnou bezkontaktní kartu, zadáte do něj PIN a máte zaplaceno. Nejpromyšlenější jsou komplexní řešení jako Google Pay nebo Apple Pay, přičemž obě jmenované služby už bez problémů běží i v Česku. Může se také zeptat, na jakou vzdálenost funguje nfc? NFC je bezdrátová technologie umožňující rychlou a zabezpečenou výměnu dat na vzdálenost do 4 cm. Podporuje ji řada chytrých telefonů (těmto zařízením tím pádem můžeme říkat NFC mobily) a tabletů, přičemž díky velmi krátké vzdálenosti je bezpečná a není vyžadována jejich identifikace.

Co je to NFC v telefonu?

Co je NFC (Near Field Communication)? NFC je zkratkou anglického výrazu „Near Field Communication“, označuje tedy bezdrátovou komunikaci a existuje na trhu již delší dobu. Pod tímto pojmem se skrývá bezkontaktní přenos dat, jež využívá technologii radiofrekvenční identifikace (RFID).

By Ursal Traficante

Jak zjistit RAM grafické karty? :: Co znamená Backspace?
Užitečné odkazy