Domovská stránka > C > Co Se Stalo S Kukaj To?

Co se stalo s kukaj to?

Kukaj.to opravdu prostě nefunguje a web spadl

Tohle se prostě stává a i největší weby na planetě typu Facebook někdy na několik hodin prostě spadnou. U řekněme běžnějších webů za vše mohou technické problémy, ale v případě webů se streamovaným obsahem je i možné, že za jejich uzavřením stály žaloby tvůrců obsahu.

Přečtěte si více

Co je s FreeFilm to?

FreeFilm Filmy online

Známá internetová stránka FreeFilm nabízí filmy online. Sledujte Free filmy online na stránkách Free Film. Nabídka filmů na FreeFilm To.
Kde shlédnout filmy online? Weby s online filmy

  • bombuj.tv.
  • sledujufilmy.cz.
  • sedujufilmy.online.
  • zkoukni.to.
  • freefilm.to.

Jak funguje Bombuj si?

Jak je asi jasné, služba funguje v jisté šedé zóně zákona, kdy všechna videa jsou uložena na serverech/počítačích v zahraničí, kdy Bombuj pouze sdílí odkazy na tato videa, respektive je na své stránky takzvaně embedduje, podobně jako když někdo vloží na svůj web video z YouTube. Proč nejde Bombuj si? Bombuj.si dál nabízí filmy zdarma

Slovenská stránky Bombuj na původní doméně nefunguje od konce jara 2019. Důvody provozovatelé stránky nezveřejnily. Dá se ale předpokládat, že kvůli hrozbě soudního sporu raději došlo k opuštění domény .

A další otázka, co je s bombuj si?

První, co vám stránka Bombuj.si nabídne, je rozcestník filmy nebo seriály. Pokud chcete jednorázovou zábavu na hodinku a půl, zůstanete na webu Bombuj.si. Pokud chcete seriál, budete přesměrování na adresu serialy.bombuj.si. Nemějte obavy, že je web ve slovenském jazyce. Kde koukat na dokumenty? Pokud to chces cesky tak ivysilani nebo jine archivy anebo si rovnou zaplatit nejakou IPTV s dokumentarnimi kanaly.Pro anglicky namluvene ti staci zadat do googlu "free documentaries" a nabidka je slusna.

Tak kde sledovat dokumenty?

Pro zpětné sledování dokumentů ze Zoomu, nebo seriálů z Coolu či Lovu je Play výborný. Kde sledovat Avengers? si můžete zakoupit "Avengers: Endgame" u Apple iTunes ke stažení nebo si jej půjčit u Apple iTunes, O2 TV online.

Jak se stahuje filmy?

Pokud si video vypůjčíte, můžete si ho stáhnout jen do jednoho zařízení.

  1. Ověřte, zda je zařízení připojeno k internetu.
  2. Otevřete aplikaci Filmy a TV Google Play .
  3. Klepněte na Knihovna.
  4. Najděte film nebo epizodu, kterou chcete stáhnout.
  5. Klepněte na Stáhnout .

By Martine Mammucari

Jak najít pozici mobilního telefonu? :: Jak skenovat fotku do počítače?
Užitečné odkazy