Domovská stránka > J > Jak Najít Snímek Obrazovky Na Pc?

Jak najít snímek obrazovky na PC?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Přečtěte si více

Kde najdu snímky obrazovky?

Pokud chcete najít herní klipy a snímky obrazovky, vyberte Start > Nastavení > Hraní > Zachycení a potom v části Umístění zachycení vyberte Otevřít složku. Kam se ukládá Print Screen Win 10? Windows 10 umí pomocí kláves [Windows]+[Prt Sc] vytvořit screenshot celé obrazovky. Po stisknutí této klávesové zkratky obrazovka krátce problikne a snímek obrazovky potom najdete ve složce »Obrázky\Snímky obrazovky«. Nevýhodou tohoto způsobu je, že se vždy zachytí pouze celá plocha obrazovky.

Podle toho, kam se uloží výstřižek?

Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout.

  • Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky.
  • Výstřižek se uloží do schránky a uživatel jej může upravit kliknutím na objevivší se notifikaci.
  • Snímek obrazovky můžete doplnit o kresby nebo zvýraznění.
Podle toho, jak udělat výřez z obrazovky? Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:
  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Lidé se také ptají, jak se fotí obrazovka na notebooku?

Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Jak najít fotky z MC? Screenshoty se ukladaji do %appdata%\. minecraft\screenshots .

Můžete se také zeptat, jak se foti obrazovka na samsungu?

Kombinace tlačítek

Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen. Je možné jej okamžitě sdílet ze zobrazené lišty, která se na displeji zobrazí po úspěšně provedeném snímku (tlačítko zcela vpravo).
Můžete se také zeptat, kam se ukládá print screen mac? Ve výchozím nastavení se snímky obrazovky ukládají na plochu pod názvem „Snímek obrazovky [datum] v [čas]. png“. V macOS Mojave nebo novějším můžete změnit výchozí umístění ukládaných snímků obrazovky z nabídky Možnosti v aplikaci Snímek obrazovky. Můžete také přetáhnout miniaturu do složky nebo dokumentu.

Může se také zeptat, jak se dělá screen shot?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

By Wiskind Rucks

Kam se stahují Aktualizace Windows? :: Jak obnovit vysypaný koš v emailu seznam?
Užitečné odkazy