Domovská stránka > J > Jak Se Dělá Snímek Obrazovky Na Počítači?

Jak se dělá snímek obrazovky na počítači?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Přečtěte si více

Také, jak na snímky obrazovky?

Pořízení snímku obrazovky

Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.
Jak nastavit print screen? Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Jak udělat screenshot na notebooku HP?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn. Jak udělat Print Screen na Lenovu? K dispozici jsou dvě možnosti:

  1. Přímo stiskněte klávesu PrtSc a poté otevřete Malování > Vložit .
  2. Stisknutím kombinace kláves Fn + PrtSc povolíte nástroj pro vystřihování.

Jak udělat screen na Snapchat?

Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.
Jak kopírovat z obrazovky? Zde je postup JAK NA TO foto obrazovky

Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert.

Jak udělat snímek obrazovky Xiaomi?

snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu. Také, jak udělat snímek obrazovky na iphone? Jak pořídit snímek obrazovky na modelech iPhonu s Touch ID a horním tlačítkem

  1. Stiskněte současně horní tlačítko a tlačítko plochy.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura.

Když to vezmeme v úvahu, jak udělat screenshot na xiaomi?

Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).

By Rasla Ackman

Jak udělat snímek obrazovky na PC? :: Kde se uloží snímek obrazovky?
Užitečné odkazy