Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Stranku Na Macu?

Jak aktualizovat stranku na Macu?

Byli jste zvyklí v internetovém prohlížeči používat klávesovou zkratku F5, pro vyvolání aktualizace stránky? Nemusíte zoufat, protože stejná funkce jako F5, je na Macu také a vyvoláte jí zkratkou CMD + R. R je od slova „reaload“ znovunačtení. Podpora je u všech internetových prohlížečů.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak pridat zalozku safari?

Přidání záložky

  1. V aplikaci Safari na Macu přejděte na stránku, pro kterou chcete záložku vytvořit.
  2. Klikněte na tlačítko Sdílet na nástrojovém panelu a potom vyberte volbu Přidat záložku.
  3. Vyberte místo, kam chcete záložku přidat, a případně ji přejmenujte.
  4. Klikněte na tlačítko Přidat.
Pokud jde o to, jak uložit stránku na macu? Uložení celé webové stránky
  1. V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Soubor > Uložit jako.
  2. Vyberte volby Formát > Webový archiv nebo Formát > Zdroj stránky. Webový archiv: Uloží veškerou grafiku a odkazy zůstanou funkční, dokud budou k dispozici cílové webové stránky.

Kde je v Safari historie?

Chcete-li rychle najít stránky, které jste již navštívili, můžete použít historii procházení. V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Historie > Zobrazit veškerou historii. Může se také zeptat, proč mi nejde aktualizovat macbook? Zkontrolujte, jestli nemáte zastaralý nebo upravený software

downgrade). Chcete-li zařízení obnovit na nejnovější verzi softwaru, použijte režim zotavení na iPhonu nebo režim zotavení na iPadu. Pokud se chybová zpráva zobrazuje i nadále, kontaktujte podporu Apple.

Jak aktualizovat stránku?

Pro aktualizaci – obnovení obsahu webových stránek stačí stisknout klávesu F5. Klávesou F5 aktualizujeme obsah stránky. Pro znovunačtení prvků stránky je za potřebí, udělat refresh cache paměti. Jak ulozit stranku v Safari? Nejdříve se na webovou stránku v Safari přesuňte, a poté v pravém horním rohu klepněte na ikonu sdílení (čtvereček se šipkou). Z menu, které se zobrazí, vyberte možnost Přidat záložku. Poté se zobrazí nové okno, kde už si jen stačí zvolit název a popis záložky společně se složkou, do které se má záložka uložit.

Může se také zeptat, jak smazat zalozky v safari?

Smazání záložky v Safari na Macu

  1. V aplikaci Safari na Macu klikněte na panelu nástrojů na tlačítko Boční panel a potom na tlačítko Záložky.
  2. Podržte Ctrl, klikněte na některou záložku a vyberte Smazat.
Může se také zeptat, jak pridat do oblibenych? Prohlížeč Google Chrome. na levé straně adresního řádku naleznete symbol hvězdičky. Kliknutím na ni otevřete "bublinu", která uloží webovou stránku do oblíbených záložek. Bublinu zavřete kliknutím na tlačítko Zavřít.

Můžete se také zeptat, jak pridat do oblibenych v safari?

Přidání webové stránky k oblíbeným

  1. V aplikaci Safari na Macu přesuňte ukazatel na dynamické vyhledávací pole.
  2. Klikněte na tlačítko „Přidání jedním krokem“ , které se objeví na levém okraji pole, podržte ho a pak vyberte volbu Oblíbené.

By Joell

Jak ulozit celou stranku? :: Jak obnovit smazané soubory z koše Windows 10?
Užitečné odkazy