Domovská stránka > J > Jak Na Launchpad?

Jak na Launchpad?

Nastavte Aktivní roh pro Launchpad

  1. Na panelu nabídek klikněte na ikonu Apple> Předvolby systému.
  2. Vyberte položku Plocha a spořič.
  3. Přejděte na panel Spořič obrazovky.
  4. Ve spodní části klikněte na tlačítko Aktivní rohy.
  5. Rozklikněte seznam u rohu, který chcete nastavit jako Launchpad, a vyberte jej ze seznamu.

Přečtěte si více

Jak spustit Launchpad?

Otevření Launchpadu: Klikněte na ikonu Launchpadu v Docku (nebo použijte Control Strip). Zavření Launchpadu bez otevření aplikace: Klikněte kamkoli (mimo aplikaci) nebo stiskněte Esc. Co je to Launchpad? Pomocí Launchpadu můžete otvírat, vyhledávat a organizovat aplikace. Launchpad představuje snadný způsob, jak na Macu vyhledávat a spouštět aplikace. Můžete své aplikace dokonce uspořádat a roztřídit do složek.

Jak odstranit ikonu z Docku?

Jak odebrat aplikace z doku ve vašem Macu

  1. Vyhledejte aplikaci, kterou chcete odebrat.
  2. Klikněte na ikonu druhým tlačítkem myši.
  3. Vyberte možnost Volby a poté klikněte na Odstranit z Docku.
Jak ukoncit program v Mac? Jak na Macu zavřít všechna otevřená okna

Jednoduše stačí, abyste na klávesnici stiskli klávesovou zkratku Command + Option + W. Jakmile tuto klávesovou zkratku stisknete, tak dojde ihned bez jakýchkoliv otázek k uzavření všech aktivních oken otevřených aplikací.

Podle toho, jak na macbooku zavrit aplikace?

Chcete‑li ukončit aplikaci, použijte v řádku nabídek příkaz název aplikace > Ukončit název aplikace. Například vyberte volbu Náhled > Ukončit Náhled (nebo stiskněte klávesovou zkratku Cmd‑Q). Jak spustit aplikaci pro Windows na Macu? Crossover. Crossover je aplikace, za kterou stojí vývojáři z Codeweavers. Tato aplikace staví na open-source softwaru s názvem Wine, která dokáže spustit Windows aplikace přímo z plochy macOS, a to bez nutnosti využití virtualizace.

Jak upravit Dock na Macu?

Na Macu v předvolbách Dock a řádek nabídek můžete upravit vzhled Docku a vybrat položky, které se zobrazují na řádku nabídek a v Ovládacím centru. Chcete-li tyto předvolby změnit, vyberte nabídku Apple > Předvolby systému a klikněte na Dock a řádek nabídek . Co je to Dock? Dock (počešťováno na dok) - zařízení, k němuž se dá připojit PDA (nebo nějaké jiné přenosné zařízení) a toto zařízení často slouží jako nabíječka a rozhraní pro připojení k počítači. Může mít i plno dalších funkcí. Připojení do docku se označuje jako "zadokování". Občas se dock označuje jako "kolébka".

Jak přidat aplikaci do Docku?

Metoda 1: Přetáhněte ikonu aplikace do doku

Klikněte na „Přejít“ a poté ze seznamu vyberte „Aplikace“. Složka Aplikace se otevře v okně Finder. Vyhledejte aplikaci, kterou chcete umístit do Docku, poté klikněte a přetáhněte její ikonu do Docku.

By Chita Pagliari

Jak zavrit stranku na Macu? :: Jak zablokovat nekoho na Gmailu?
Užitečné odkazy