Domovská stránka > J > Jak Fungují Wi-Fi Hovory?

Jak fungují Wi-Fi hovory?

Volání přes Wi-Fi znamená, že se dovoláte i z míst, kde není běžný signál, ale máte k dispozici Wi-Fi připojení. Telefony s nativní podporou Wi-Fi volání podporují také VoLTE (volání přes LTE síť).

Přečtěte si více

Podle toho, jak funguje wi-fi calling?

Technologicky se pro volání přes WiFi využívá na straně jádra mobilních sítí subsystém IMS, který je součástí 3G a LTE sítí. Součástí IMS je i podpora volání přes síť LTE (VoLTE), která je takto rozšířena i o podporu pro volání přes sítě WiFi. V současnosti je možné během hovoru plynule přejít ze sítě WiFi do sítě LTE. Jak poznám že volám přes Wi-Fi? Když budete připojeni k internetu, bude se na panelu oznámení zobrazovat Internetový hovor nebo Volání přes Wi-Fi. Když nebudete připojeni k síti Wi-Fi, použije se pro hovory připojení přes mobilního operátora (pokud nějakého máte).

Jak nastavit Wi-Fi volání?

Jak si nastavím Wi‑Fi volání v telefonu s Androidem? V nastavení svého telefonu zvolte možnost Připojení. Vyberte Volání pomocí Wi‑Fi. Zapněte možnost Volání pomocí Wi‑Fi. Co znamená Wi-Fi volani? Kde je Wi-Fi, tam je signál

Volejte jednoduše přes Wi-Fi bez čerpání dat z vašeho tarifu. Po síti můžete navíc nejen volat, ale i poslat SMS nebo MMS. Stačí mít telefon, který tuto funkci podporuje a budete ve spojení i tam, kde byste to nečekali.

Jak vypnout VoLTE?

V systému Android

Obvykle stačí provést následující: Přístup k nastavení Android. Navštívit Připojení a vyberte možnost Mobilní sítě. Poté přejděte do sekce LTE / 4G a deaktivujte přepínač tam, kde se objeví „VoLTE hovory“.
Jak funguje VoLTE? VoLTE (Voice over LTE) znamená, že váš hovor spojíme přes LTE síť. Je dostupné všude tam, kde má Vodafone LTE signál. VoLTE nefunguje v zahraničí v roamingu. Telefony s podporou VoLTE podporují také Wi-Fi volání.

Jak volat přes VoLTE?

Při volání můžete zároveň surfovat na našem 4G LTE internetu.

  1. Díky VoLTE vás teď s volajícím spojíme už za dvě sekundy od vytočení čísla.
  2. Pro spojení přes VoLTE potřebujete být v pokrytí 4G LTE, mít 4G LTE SIM kartu a telefon, který VoLTE podporuje.
Podle toho, jak vypnout wi-fi volání? Jak nastavit volání přes WiFi na smartphonu?
  1. Android: Telefon – Nastavení – WiFi volání
  2. iOS: Nastavení – Telefon – WiFi hovory.

Jak volat přes internet?

volání přes internet

Potřebovat k tomu budete pouze:

  1. připojení k internetu,
  2. chytrý telefon, tablet, notebook nebo počítač,
  3. aplikaci.

By Sib

Co je to Push oznameni? :: Jak nahrat videohovor?
Užitečné odkazy