Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Adobe Cloud?

Jak odinstalovat Adobe cloud?

Systém Windows

Pomocí spustitelného souboru Creative Cloud Uninstaller.exe spusťte odinstalační program. Instalační program vás vyzve k potvrzení odinstalace aplikace Creative Cloud pro počítače. Přečtěte si zobrazenou zprávu a klikněte na možnost Odinstalovat.

Přečtěte si více

Jak zrušit Acrobat?

Přihlaste se na stránce https://account.adobe.com/plans. U plánu, který chcete zrušit vyberte možnost Spravovat plán. Vyberte možnost Zrušit svůj plán. Jak odinstalovat Adobe Photoshop? Jak odinstalovat aplikace Creative Cloud

  1. Spusťte aplikaci Creative Cloud pro počítače.
  2. Na stránce Všechny aplikace vyberte ikonu Další akce vedle aplikace, kterou chcete odinstalovat.
  3. V rozevíracím seznamu vyberte možnost Odinstalovat.
  4. Podle svých potřeb vyberte možnost Zrušit, Odebrat nebo Zachovat.

Podle toho, jak hrát flash hry?

Zde je návod, jak hrát staré Flash hry pomocí Flashpoint:

  1. Navštivte oficiální stránky Flashpoint.
  2. Vyberte a stáhněte si vybranou verzi Flashpoint.
  3. Počkejte na dokončení stahování.
  4. Nainstalujte Flashpoint.
  5. Zahájení Flashpoint.
  6. Vyberte hru, kterou chcete hrát.
  7. Zavřete hru.
  8. V případě potřeby opakujte pro další hry.
Jak otevřít soubor SWF? Soubor SWF je animace vytvořená pomocí programu Adobe Flash, kterou lze přehrát v přehrávači Flash Player nebo pomocí webového prohlížeče, ve kterém je nainstalován plugin Flash.

Jak hrát bloodmoon?

Velkým lákadlem Bloodmoonu je pro hráče možnost stát se vlkodlakem. Nestane se ale tak, že se někde koupí nějaké lahvička s určitým lektvarem. Postava hráče musí být nakažena určitým druhem „šílenství“ (kousnutím od nějaké stejně nakažené potvory), které poté umožňuje nové možnosti. Jak odinstalovat Creative Cloud z Macu? 2) Kliknutím na kartu Apps zobrazíte seznam nainstalovaných aplikací. 3) V části Nainstalované aplikace umístěte ukazatel myši na název aplikace, kterou chcete odinstalovat. Vpravo se objeví ikona ozubeného kolečka. 4) Klikněte na ikonu ozubeného kolečka a zvolte možnost Odinstalovat.

Také, jak vypnout creative cloud?

V závislosti na verzi vaší aplikace Creative Cloud pro počítače postupujte při vypnutí aplikace následovně: a) Windows: V nabídce Soubor vyberte možnost Ukončit Creative Cloud. Případně stiskněte kombinaci kláves Ctrl+W. Potom volbu potvrďte výběrem možnosti Konec. Jak se odhlásit z Photoshopu? Pokud vyberete možnosti Nápověda > Deaktivace, vyberte jednu z následujících možností (když se zobrazí výzva): Deaktivovat nebo Pozastavit aktivaci: Dočasně deaktivuje aplikaci, ale uchová v počítači licenční informace.

Co je to Adobe?

Adobe Inc.

(anglická výslovnost [əˈdoʊbi]), do 3. října 2018 známá pod názvem Adobe Systems Incorporated, je softwarová firma zaměřená na oblast počítačové grafiky, publikování a digitálního marketingu.

By Maise

Jak zakázat aktualizaci 20h2? :: Proč odinstalovat Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy