Domovská stránka > P > Proč Odinstalovat Adobe Flash Player?

Proč odinstalovat Adobe Flash Player?

Jako od tvůrců programu samotného by tato věta mohla znít bizarně, ale je za ní několik odůvodnění. V minulosti uživatele Adobe Flash Player mohl postihovat malware, který se maskoval jako aktualizace. „Adobe doporučuje, abyste si Flash Player ze svého zařazení co nejrychleji odinstalovali.

Přečtěte si více

A další otázka, jak obejít flash player?

Zatím to jde obejít tak, že si otevřete internetový prohlížeč (např. Chrome) a změníte si datum v pc na 1.1.2021 . Pak si najedete normálně na stránky hry a můžete hrát. Nebo sem postupně hráči přidávají další nápady, stačí sledovat. Jak otevřít Adobe Flash Player? Google Chrome:

  1. Do adresního řádku prohlížeče Google Chrome napište chrome://settings/content a stiskněte Enter.
  2. Na stránce Nastavení vyhledejte Flash a na položku klikněte.
  3. Aktivujte spouštění Flashe kliknutím na přepínač vpravo nahoře.

Jak vypnout Flash Player?

Otevřete nabídku prohlížeče a klikněte na Add- ons. vyberte záložku Plugins. Vyberte Shockwave Flash a klikněte na Disable. Jak odinstalovat Adobe? V Ovládacích panelech vyberte možnost Programy > Programy a funkce. V seznamu nainstalovaných programů vyberte aplikaci Adobe Acrobat a klikněte na možnost Odinstalovat. V potvrzovacím dialogovém okně klikněte na tlačítko Ano. Po odinstalaci aplikace Acrobat restartujte počítač.

Co nahradí flash?

Shubus Viewer je skvělá náhrada za Adobe Flash Player v roce 2021 pro každého, kdo používal flash player k hraní online her. Pomocí odlehčeného obslužného softwaru můžete prohlížet stránky HTML, fotografie, videa, animace a mnoho dalšího. Kromě prohlížení můžete dokonce upravovat flash soubory pomocí Shubus Viewer. Také, jak spustit adobe flash player 2021? Vytvořte virtuální počítač, nainstalujte Flash 32.0.0.371 a kompatibilní prohlížeč a poté importujte soubory . SWF do virtuálního počítače. Lepší možností je použít emulátor Ruffle Flash Player s otevřeným zdrojovým kódem.

Jak podporovat Adobe Flash Player?

Od roku 2021 přestala společnost Adobe podporovat plugin Flash Player. Obsah ve formátu Flash (včetně zvuku a videa) se už nebude přehrávat v žádné verzi prohlížeče Chrome. Další informace naleznete na blogu Chrome. Jak podporovat Flash Player? Společnost Adobe ukončí podporu přehrávače Flash Player na konci roku 2020 a vyzývá autory obsahu, aby přenesli veškerý existující obsah Flash do nových otevřených formátů, například HTML5, WebGL a WebAssembly. Podívejte se na podrobné oznámení společnosti Adobe: Flash a budoucnost interaktivního obsahu.

Jak hrát hry bez Flash Playeru?

Hraj bez Flash Playeru

  1. Zdarma: upjers Playground se stahuje bezplatně.
  2. Všestranný: Obsahuje přístup k 18 nejoblíbenějším upjers hrám.
  3. Bez starostí: Už žádné problémy s Flashem – Nyní můžeš hrát své prohlížečové hry bez Flash Playeru.
  4. Bezpečný: Bezpečné připojení k legitimním upjers herním serverům.

By Kegan Thang

Jak odinstalovat Adobe cloud? :: Kam se připojuje RAM?
Užitečné odkazy