Domovská stránka > C > Co Je To Google Apps?

Co je to Google Apps?

Google Apps je sada cloudových nástrojů, groupewaru a softwaru poskytováno společností Google. Obsahuje dobře známé webové aplikace, jako jsou Gmail, Disk Google, Google Hangouts, Kalendář Google a další.

Přečtěte si více

Kde jsou kontakty na Google?

V Gmailu klikněte vpravo nahoře na Aplikace Google a zde zvolte Kontakty. Zde vidíte moje kontakty. Je možné přidat nejen telefonní číslo, ale i E-mail. Jak nastavit Google jako výchozí prohlížeč? Klikněte na Možnosti Internetu. Na kartě Obecné vyhledejte sekci Vyhledávání a klikněte na Nastavení. Vyberte možnost Google. Klikněte na Nastavit jako výchozí.

Jak si založit novou e-mailovou adresu?

Jak vytvořit e-mailovou adresu

  1. E-mailové adresy můžete také vytvářet přímo v editoru kliknutím na Nastavení.
  2. V záložce E-mailové účty klikněte na SPRAVOVAT E-MAILOVÉ ÚČTY.
  3. Klikněte na Nový e-mailový účet.
  4. Zadejte název e-mailové schránky, vaše jméno a heslo. Zvolte Vytvořit nový účet.
Jak vytvořit e-mailovou adresu v seznamu? Přejděte na stránku http://registrace.seznam.cz, kde se zobrazí registrační formulář.
  1. Do pole E-mailová adresa zadejte uživatelské jméno, které chcete používat (část před @).
  2. Z nabídky vpravo zvolte název domény, která se vám nejvíce líbí (část za @).

Jak založit email s vlastní koncovkou zdarma?

Email Profi od Seznam.cz umožní lidem pořízení firemní e-mailové schránky s vlastní doménou zcela zdarma. Seznam.cz spustil službu Email Profi, díky které mohou lidé využívat zdarma e-mailové adresy s doménou vlastních internetových stránek. Lidé se také ptají, jak se odhlásit z emailu na seznamu? Pro zrušení všech aktivních přihlášení klikněte na odkaz Odhlasit všude vpravo nad seznamem všech přihlášení. Také zde je třeba odhlášení ještě potvrdit.

Jak se prihlasit na mail?

Přihlášení

  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Zadejte e-mail nebo telefonní číslo a heslo ke svému účtu Google. Pokud jsou informace už vyplněné a potřebujete se přihlásit k jinému účtu, klikněte na Použít jiný účet.
Jak zrušit emailovou adresu na Seznamu? Zkuste se řídit následujícím postupem.
  1. Přihlaste se do emailové schránky, kterou chcete zrušit.
  2. Přejděte na webovou adresu Seznam.cz.
  3. V levém sloupci Seznam účtu zvolte Osobní údaje. Následně myší přejeďte až na konec stránky, kde klikněte na Žádost o zrušení účtu a smazání uživatelských dat.

Kdo je vlastníkem domény?

Držitelem domény je vždy ta osoba nebo organizace, které je uvedena v databázi „továrny“ (centrálního registru) a je vždy tvořena jménem, emailovou adresou a dalšími údaji. Toto je velmi důležité! Něco jiného je to, kdo se o doménu stará prostřednictvím svého účtu u registrátora.

By Verine

Jak získat PowerPoint zdarma? :: Co to je Google Workspace?
Užitečné odkazy