Domovská stránka > P > Proč Mít Antivirus?

Proč mít Antivirus?

Antivir je program, který chrání počítač před napadením od řady druhů škodlivých programů. Většinou se jim souhrnně říká viry, ale existuje řada specifičtějších pojmenování dle určitých vlastností, kterými tyto škodlivé programy disponují. Nejčastěji jsou to červy nebo trojské koně.

Přečtěte si více

Také, jaký je nejlepší free antivirus?

Freeantivirus

Kaspersky Security Cloud Free

  • AVG AntiVirus Free.
  • Avira Free Security.
  • Sophos Home.
Jaký Antivirus 2022? Nejlepší antivirus pro rok 2022: ? Norton : Vynikající ochrana před viry a malware, hromada bonusových funkcí (např. VPN), správce hesel a rodičovská kontrola. Získejte nejlepší ochranu pro rok 2022.

Podle toho, na co byste neměli u nainstalovaného antivirového programu zapomenout proč?

Chrání proti mnoha hrozbám, ale nejsou dostatečné pro maximální zabezpečení v systému Windows. Pro vás jako uživatele to znamená: váš antivirový program nepatří do koše, ale neměli byste se na něj bezvýhradně spoléhat. Také, jaký antivir nejméně zatěžuje počítač? Speciálně na spotřebované systémové prostředky se totiž v jednom ze svých testů již několik let zaměřuje organizace AV-Comparatives. Ta na podzim vydala novou várku výsledků a z nich vyplývá, že nejlépe si vedly antiviry Avira a Eset a naopak, nejvíce vám systém zpomalí antivir Defender od Microsoftu a Lavasoft.

Jaký antivir do PC zdarma?

Avast Free Antivirus je skutečně zdarma – nikdy za něj nebudete platit a bude vám poskytovat základní online zabezpečení a ochranu. Pokud hledáte více funkcí pro zabezpečení a ochranu soukromí, je pro vás tím pravým produktem Avast Premium Security. Jaký je dobrý antivir? Z těch nejlepších můžete doporučit Avast Free Antivirus, Sophos Home Free, Kaspersky Security Cloud Free nebo Panda Free Antivirus.

Jaký antivir pro Android?

Zde je 5 nejlepších a opravdu bezplatných antivirových programů pro Android, které jsme našli:

  • Total AV Free Antivirus.
  • BullGuard Free Antivirus.
  • Panda Free Antivirus.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition.
  • ZoneAlarm Free Antivirus.
Pokud jde o to, jaký antivir je ve windows 10? Windows Defender 4.18. F-Secure SAFE 17. Kaspersky Internet Security 19. Norton Security 22.17.

Jak se bránit proti virům PC?

K ochraně před viry slouží antivirové programy, které jsou dnes často multifunkční a fungují i proti červům, trojským koňům a dalšímu druhu škodlivého softwaru. Existují komerční i freeware antivirové programy, řada komerčních antivirů je dostupná pro koncové uživatele zdarma či jsou zdarma dostupné v omezené verzi.

By Sanferd Balder

Jak zkontrolovat mobil antivirem? :: Jak rozdělit obrazovku Android 11?
Užitečné odkazy