Domovská stránka > K > Kolik Se Platí Za Dropbox?

Kolik se platí za Dropbox?

Mezi další populární řešení pro ukládání a sdílení obsahu online patří DropBox. V rámci bezplatné varianty nabízí Dropbox 2GB úložiště s možností přenosu 20GB za den. Dále Dropbox nabízí jednotlivcům 2TB úložiště za 9,99 eur měsíčně (zhruba 270 korun) nebo 3TB za 16,58 eur měsíčně (zhruba 450 korun).

Přečtěte si více

Kolik stojí Cloudove uloziste?

Za pravidelný měsíční poplatek nabízí Apple tři možnosti rozšíření prostoru. Za 50 GB zaplatíte 25 Kč, za 200 GB pak 79 Kč a největší úložiště o 2 TB nabízí Apple za 249 Kč. Jaký cloud zdarma? Google Disk – 15 GB zdarma, lze používat skvělou službu Google Fotky. pCloud – 10 GB zdarma. Microsoft OneDrive – 5 GB zdarma, možnost si zaplatit výhodný balíček 1 TB úložiště + Office 365 za 189 Kč/měsíc. Huawei Cloud – 5 GB zdarma – akce 50 GB na rok zdarma, výhodné pro uživatele zařízení Huawei.

Může se také zeptat, jak na dropbox?

Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Dropbox do svého počítače a přihlaste se ke svému učtu. V nastavení programu (sekce Advanced settings) si vyberte složku (Dropbox location) pro ukládání dat, která se bude automaticky synchronizovat s vaším diskem na serveru. Co je Cloudova zaloha? Registrací do cloudového úložiště Google Disk automaticky získáte zdarma 15 GB úložného prostoru na serverech Googlu pro ukládání vašich dat - fotografií, videí, nákresů, diagramů, poznámek, dynamických tabulek, hudby a dalších.

Jak se dostat na cloud?

Stačí si složku OneDrive synchronizovat do svého počítače a tak můžete mít data jak u sebe v počítači, tak v cloudu. Po synchronizaci, se vám v průzkumníku souboru zobrazí složka OneDrive – Název Firmy, které vám umožní nahlížet do vašeho cloudového úložiště. Co je Google 1? Google One je tarif předplatného, který vám nabízí větší úložiště sdílené Diskem Google, Gmailem a Fotkami Google. Navíc s ní také získáte přístup k dalším výhodám a členství lze sdílet s rodinou.

Kde sdílet soubory?

Nejlepší česká i zahraniční úložiště pro jednoduché sdílení...

  1. Letecká pošta. Fotogalerie. Letecka posta screenshot 1 Letecka posta screenshot 2.
  2. Ulož.to. Fotogalerie. Uloz.to screenshot 1 Uloz.to screenshot 2 Uloz.to screenshot 3.
  3. Webshare. Fotogalerie.
  4. Hellspy. Fotogalerie.
  5. Google Drive. Fotogalerie.
  6. DropBox. Fotogalerie.
Když to vezmeme v úvahu, jak vyčistit cloudové uložiště huawei? Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

Jaké cloudové uložiště?

Nejznámějšími a nejpoužívanějšími cloudy jsou např. OneDrive, Google Disk, iCloud či Dropbox. Cloud většinou je placený; spousta služeb nabízí omezený prostor pro data zdarma, zatímco některé cloudy jsou placené úplně a nenabízejí ani zkušební verzi či bezplatné úložiště.

By Lazor

Co to je cloud? :: Jak vytvořit dotazník?
Užitečné odkazy