Domovská stránka > J > Jak Ztišit Svůj Pc?

Jak ztišit svůj PC?

Z konkrétních modelů je velmi oblíbený GELID Solutions Tranquillo se čtveřicí výkonných heatpipe. Trošku náročnější uživatelé vloží své finance do opěvovaného řešení společnosti Noctua, která patří na samotnou špičku tohoto oboru.

Přečtěte si více

Podle toho, jak nastavit fan speed?

Nastavení rozmezí otáček větráků provedete pod záložkou Speeds. Klepněte na rychlost, kterou chcete nastavit. V dolní části okna se pak objeví pruh s nastavením minimální a maximální hodnoty. Hodnoty se zadávají v procentech z maximální rychlosti větráku. Jak snížit rychlost ventilátoru? Nejjednoduší způsob jak snížit otáčky ventilátoru, je snížit napájecí napětí (v PC 12V). Toho lze dosáhnout např. vložením předřadného odporu před ventilátor.

Jak zvýšit otáčky ventilátoru?

Program na zrychlení větráku neexistuje, jedině zvýšení napájecího napětí. Maximálně se můžeš podívat, jestli v přívodu k větráku není předřadný odpor a ten vyndat. Jak zapojit větrák do PC do zásuvky? Re: Lze zapojit 2x12V větráky z PC, aby byly napájené ze zásuvky? Větráky lze napájet v podstatě jakýmkoliv stejnosměrným zdrojem s napětím 12V, třeba z běžného adapteru.

Může se také zeptat, co je radiální ventilátor?

Radiální ventilátory vyfukují vzduch kolmo ke směru osy otáčení vrtule, resp. ke směru sání, tedy v úhlu 90°. Kvůli svému vzhledu jsou některé radiální ventilátory někdy také označovány jako šnekové ventilátory. Jak funguje ventilátor na kamna? Jak to funguje? Celý princip je velmi snadný. Teplý vzduch, který je odsáván nebo přirozeně stoupá z krbových kamen či obestavby krbu, je přiváděn k ventilátoru, jenž je vybaven termostatickým modulem. Ten reaguje na změnu teploty a automaticky se sepne a aktivuje ventilátor, když teplota dosáhne 50°C.

Jak ztišit větrák?

Pokud si na výměnu chladiče grafické karty netroufáte, můžete snížit hlučnost ventilátoru prostřednictvím freewarového nástroje Rivatuner. Tak jak zrychlit ventilátor v notebooku? SpeedFan 4.52

SpeedFan je program pro "utišení" hluku z větráků ve vašem počítači. V programu totiž můžete měnit otáčky ventilátoru v počítači.

Jak ztišit větrák v notebooku?

Co se týče desktopů, již legendárním programem, který je stále vyvíjen, pro správu rychlostí větráčků, je Speedfan. Ten bezplatný nástroj umí monitorovat stav hardwaru, hodnoty napětí, rychlosti větráků a teploty komponent včetně pevných disků. Jsou-li větráky na vašem počítači příliš hlučné, Speedfan je skvělým lékem.

By Surbeck Dittmar

Jaký číslo je větší? :: Jak zapojit ventilátor?
Užitečné odkazy