Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Stl?

Jak zmenšit velikost STL?

Netfabb také umožňuje optimalizovat soubor STL, pokud je nepraktický. V režimu Opravy vyberte z horní nabídky Upravit síť a vyberte Zmenšit trojúhelníky. Tím se otevře dialog Zmenšit trojúhelníky. Nezapomeňte v možnostech vybrat možnost Všechny trojúhelníky.

Přečtěte si více

Také, jak rozdělit stl?

Zvolte Edit – Separate Shells (Upravit – Rozdělit) pro vytvoření samostatných modelů. Kliknutím vyberte jeden z objektů a tlačítkem Export vygenerujte soubor ve formátu STL. Stejný postup opakujte i s druhou polovinou modelu. Jak převést STL do Gcode? Doporučuji udělat si třeba na ploše adresář třeba s názvem Tisk a do něj si ukládat jak STL soubory, tak generovaný G-code. Až budete mít STL soubor nahraný, klikněte ve Skeinforge vlevo dole na tlačítko "Skeinforge". Tím se otevře souborový dialog a vy můžete vybrat STL soubor čtverečku.

A další otázka, jak vydelat 3d tiskem?

Pokud jste vlastníkem 3D tiskárny, můžete začít prodávat vlastní výtisky a to téměř kdekoliv. Použijte k tomu sociální sítě, eBay nebo například Etsy. Jste-li pouze malý živnostník, vhodná pro vás bude například e-commerce platforma. Vytvářejte potencionálním zákazníkům nabídky a propagujte své 3D výtisky. Můžete se také zeptat, jak tisknout lithophane? Tvorba souboru STL probíhá online na stránce http://3dp.rocks/lithophane/. Na horní liště klikněte na „Images“ a do okna přetáhněte svojí fotku. Doporučujeme nahrávat fotky s menším rozlišením – např. 500×500, pro generování modelu je toto rozlišení dostačující a výpočet trvá mnohem méně.

Jak převést fotku do 3D?

Tvorba souboru STL probíhá online na stránce http://3dp.rocks/lithophane/.

  1. Na horní liště klikněte na Images a do okna přetáhněte vybranou fotku.
  2. Po nahrání obrázku by se vám měl automaticky vygenerovat 3D model.
  3. Dále doporučujeme v Settings / Model settings nastavit v THINNEST LAYER (MM) hodnotu 0.4.
Podle toho, jaký je rozdíl mezi 2d a 3d? 2D zkratku přitom používáme vždy, jedná-li se o dvourozměrný obraz (má délku a šířku, ale nemá objem), 3D zkratku pro trojrozměrný obraz (má navíc objem např. délku a šířku a hloubku).

Co to je 2D?

2D či 2−D je zkratka výrazu „dvoudimenzionální“, „dvourozměrný“ a označuje svět, který je možné popsat dvěma rozměry; předměty ve dvourozměrném světě mají obsah a např. délku a šířku, avšak nemají objem. 2D obrazec je ten, jehož body se nacházejí v jedné rovině. Co vyrobit na 3D Tiskarne? Dnešní moderní 3D tiskárny dokáží vyrobit téměř cokoliv. Až byste se divili, k čemu všemu je můžete využít. Na 3D tiskárnách se běžně vyrábějí náhradní díly, lidské postavičky a obličeje, zmenšeniny různých staveb, automobily nebo spousta dalších předmětů.

Co vyrabet na 3D Tiskarne?

Modely, sošky, busty. Nářadí, přípravky. Hračky a hry.

By Killian

Jak propojit dva počítače na dálku? :: Jak vytvořit STL soubor?
Užitečné odkazy