Domovská stránka > C > Co Je To Stl?

Co je to STL?

STL (zkratka ze „stereolitografie“) je nativní formát souboru stereolitografického programu pro CAD vytvořeného firmou 3D Systems. Zkratka STL má několik dodatečně vytvořených vysvětlení, jako například „Standard Triangle Language“ a „Standard Tessellation Language“..

Přečtěte si více

A další otázka, v čem upravit stl?

Pokud chceme STL model editovat, tak máme 2 možnosti. Upravit model jako Mesh těleso anebo nejdřív Mesh převést do objemového tělesa a potom jej klasickými CAD metodami upravit. Obě dvě metody jsou vhodné pro něco jiného a tak si tedy ukažme základy obou postupů. Může se také zeptat, co je stl plynovod? Dle tlakových úrovní lze plynovody rozdělit na: nízký tlak (NTL) – do 5 kPa. střední tlak (STL) – 5 kPa až 0,4 MPa. vysoký tlak (VTL) – 0,4 MPa až 4 MPa.

Podle toho, jak opravit stl?

STL

Automatická oprava STL

  1. Na webu tools3d.azurewebsites.net (pro přihlášení bude stačit jakýkoli účet ke službám Microsoftu) nahrajete model k opravě.
  2. Proběhne zcela automatická analýza a oprava.
Pokud jde o to, jak upravit model pro 3d tisk? Převisy, velké úhly a části visící ve vzduchu
  1. Přidáváme podpory všude u těch modelů, kde jsou části visící ve vzduchu.
  2. Přidáváme podpory od podložky tam, kde je vysoký úhel přímo nad podložkou.
  3. Můžeme použít rozpustné podpory u multimateriálu.
  4. Počítejme s tím, že model se bude tisknout o něco déle.

Jak upravit 3D tisk?

Broušení dílů

  1. U PLA se snažíme broušení minimalizovat a díly brousit až po prvním nátěru speciální barvy.
  2. Na broušení můžeme použít pilník a brusné papíry různé hrubosti.
  3. K urychlení broušení použijeme elektrické brusky různých velikostí
  4. Na doleštění používáme speciální houbičku nebo flexibilní brusný papír.
Také, co je to plyn? Plyn neboli plynná látka je jedno ze skupenství látek, při kterém jsou částice relativně daleko od sebe, pohybují se v celém objemu a nepůsobí na sebe přitažlivou silou. V chemických rovnicích se označuje písmenem g (gas).

Jak se těží plyn?

Těžba a úprava zemního plynu

Těžba naftového zemního plynu probíhá pomocí vrtů, které jsou vedeny přímo do pórovitých ložisek. Ložiska se vyznačují ohraničením nepropustnými vrstvami a vodou. Tato ohraničení způsobila nahromadění plynu, a to v průběhu tisíců let.
Co je to VTL? Typizovaná řešení Vysokotlaká regulační stanice VTL – STL 200 – 1 500 reguluje tlak plynu z vysokého (podskupina A3/B1) na střední (podskupina A2). Standardně dodáváme regulační stanice dvouřadé s automatickým spuštěním záložní řady při výpadku řady hlavní.

Jak zmenšit STL?

Optimalizujte nepraktické soubory STL

V režimu Opravy vyberte z horní nabídky Upravit síť a vyberte Zmenšit trojúhelníky. Tím se otevře dialog Zmenšit trojúhelníky. Nezapomeňte v možnostech vybrat možnost Všechny trojúhelníky. U ostatních nastavení výchozí hodnoty obvykle fungují docela pěkně.

By Lancelle Matlack

Jak zvětšit 3D model? :: Jak opravit poškozený soubor MOV?
Užitečné odkazy