Domovská stránka > C > Co Je To Blog?

Co je to blog?

Právě Websterův slovník definuje blog jako webovou stránku, která obsahuje osobní deník s vlastní reflexí světa, komentáři a často také odkazy na další stránky.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zviditelnit svůj blog?

Pojďme se podívat na několik praktik, které vám pomohou váš blog zviditelnit ve výsledcích vyhledávání.

  1. Výzkum klíčových slov.
  2. Méně vyhledávaná klíčová slova.
  3. Dbejte na atraktivitu nadpisů
  4. Nezapomínejte na title a meta tagy.
  5. Rozdělte svůj obsah pomocí nadpisů
  6. Optimalizujte i obrázky.
  7. Váš obsah by měl být snadno čitelný
Proč skončil blog CZ? 16.8.2020 se definitivně uzavřely brány Blog.cz a Galerie.cz. Důvodem byl údajně vysoký pokles uživatelů a zastaralost, která do rychle rostoucího online světa nepatří.

Jak si založit blog na WordPress?

Prvním krokem bude registrace domény, včetně založení hostingu (na příkladu českého poskytovatele Wedos). Následně se naučíte jednoduše nainstalovat WordPress. Ten si díky instrukcím sami nakonfigurujete, učiníte výběr vhodné šablony, vytvoříte stránku a napíšete Váš první příspěvek na blog (resp. web). Jak propagovat svůj blog? 7 skvělých způsobů, jak efektivně propagovat blog ZDARMA

  1. Sdílej svůj blog ve FB skupinách.
  2. Používej diskuzní fóra nejen pro link building.
  3. Spolupracuj s charitami/neziskovkami.
  4. Sbírej e-maily pro budoucí zisky.
  5. Propoj se s platformami skrz Guest posting/Guest blogging.

Kde publikovat blog?

Blogovat se dá na různých místech na internetu, od sociálních sítí, přes blogové platformy po zpravodajské portály, ale tím nejlepším místem je blog na našem webu, protože ten patří nám, nemusíme tedy podléhat podmínkám a omezením někoho jiného a hlavně my potřebujeme dostat návštěvnost na náš web a ne na cizí. Může se také zeptat, jak vyplnit profil na instagramu? Instagram BIO slouží jako popisek profilu, který se nachází pod profilovým obrázkem a jménem na každém instagramovém profilu. Text v BIO změníte jednoduše kliknutím na Upravit profil, kde do textového pole stačí napsat to, co chcete, aby o vás další uživatelé věděli. Funguje tedy jako takové stručné představení.

Jak vytvořit blog na Google?

Je to triviální, stačí mít účet Googlu a přihlásit se. Za pár sekund máte blog založený a můžete začít publikovat. Jak se zviditelnit na internetu? Přilákat návštěvníky na své stránky můžete i pomocí sociálních sítí jako je Facebook anebo Twitter. Na těchto sítích můžete publikovat informace o nových výrobcích, slevách nebo odkazy na zajímavé články na vašem webu. Přivést nové návštěvníky pak mohou i takzvaná virální videa, která se spontánně šíří Internetem.

Jak začít s Wordpressem?

Přes hostingového poskytovatele WEDOS nainstalujete WordPress velice jednoduše a rychle.

  1. Přihlašte se ke svému hostingu a vyhledejte instalátor aplikací.
  2. V seznamu vyberte WordPress a spusťte instalaci.
  3. Po dokončení instalace obdržíte informační e-mail a následně už se můžete přihlásit do redakčního systému.

By Cormier

Jak přidat ořezové značky v pdf? :: Jak funguje blog?
Užitečné odkazy