Domovská stránka > C > Co Je Single Sim Esim?

Co je Single SIM eSIM?

eSIM karta je samostatný čip, virtuální SIM karta, zabudovaná do základní desky mobilních telefonů nebo třeba chytrých hodinek. Nahrazuje klasickou plastovou SIM kartu takže odpadá nutnost vkládat ji do příslušného slotu. Nemusíte se ale bát, možnost změnit mobilní zařízení nebo číslo tím neztratíte.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, co je to esim?

eSIM je digitální SIM, která umožňuje si u operátora aktivovat mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM. S iPhonem 13 Pro Max, iPhonem 13 Pro, iPhonem 13 a iPhonem 13 mini můžete používat dvě SIM karty, a to buď dvě aktivní eSIM, nebo jednu nano-SIM a jednu eSIM. Jak funguje eSIM? eSIM (embedded SIM - vestavěná SIM) je SIM karta, kterou si do telefonu nahrajete přes internet, takže do svého zařízení nic fyzicky nevkládáte. eSIM u nás můžete získat v papírové podobě (voucher s QR kódem) nebo v digitální podobě.

Jak zrusit eSIM?

Jestli potřebujete eSIM vymazat, postupujte takhle:

  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na Mobilní data.
  3. Klepněte na tarif, který chcete vymazat.
  4. Klepněte na Odstranit mobilní tarif.
Jak nastavit eSIM? Pokud už máte eSIM nahranou, jednoduše vložte druhou SIM kartu do šuplíku na karty ve vašem iPhonu. Ten Vás ihned nasměruje do průvodce nastavení dvou SIM karet. Karty si můžete podle své libosti označit, vybrat primární a sekundární a nastavit, která se bude používat pro mobilní data.

Jak funguje virtualni SIM karta?

eSIM je vestavěná SIM (embedded SIM), která je v podobě čipu umístěná ve vybraných typech zařízení. eSIM podporuje všechny služby, na které jste zvyklí u běžné plastové SIM. Nově už nemusíte do svého mobilního telefonu nic vkládat, jen do zařízení nahrajete tzv. eSIM profil. Také, jak prenest esim vodafone? Aktivace eSIM

  1. Připojte své zařízení k internetu (např. přes Wi-Fi)
  2. Naskenujte svým zařízením QR kód z voucheru.
  3. Zadejte PIN (najdete ho také na voucheru)
  4. Aktivujte eSIM Vodafone ve OneNet samoobsluze.

Tak jak ziskat esim vodafone?

Objednání eSIM

  1. 1 Přihlaste se do samoobsluhy Můj Vodafone a v sekci Služby klikněte na Objednat.
  2. 2 Vyberte si jak eSIM aktivovat. Aktivovat eSIM si můžete jednoduše přes QR kód nebo vám ji rovnou pošleme do zařízení.
Jak funguje Dvojsimka? Umožňuje vám, abyste měli stejné telefonní číslo na dvou různých SIM kartách. DvojSIMku vám vystavíme zdarma. Hodí se v situacích, kdy často měníte přístroje, odpadá vám tak nutnost neustále přehazovat SIM kartu. Vždy je však nutné mít zapnutou pouze jednu ze SIM karet.

Pokud jde o to, jak nahrát esim do telefonu?

Nezbytným krokem pro přidání eSIM profilu je prvotní provázání s aplikací Galaxy Wearables (Android), případně Galaxy Watch (iOS) – ano, aktivace eSIM profilu na chytrých hodinkách je umožněna jak skrze aplikaci pro Android, tak i pro iOS. Samotné párování s aplikací není komplikované.

By Coppola

Jak prenest eSIM do noveho telefonu? :: Jak zjistit grafickou kartu v počítači?
Užitečné odkazy