Domovská stránka > K > Kde Koupit Esim?

Kde koupit eSIM?

Objednání eSIM

  1. 1 Přihlaste se do samoobsluhy Můj Vodafone a v sekci Služby klikněte na Objednat.
  2. 2 Vyberte si jak eSIM aktivovat. Aktivovat eSIM si můžete jednoduše přes QR kód nebo vám ji rovnou pošleme do zařízení.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak převést sim na esim?

Převedení fyzické SIM karty na eSIM ve stejném iPhonu

  1. Na iPhonu přejděte do Nastavení > Mobilní data.
  2. Klepněte na Převést na eSIM.
  3. Klepněte na Převést mobilní tarif.
  4. Klepněte na Převést na eSIM.
  5. Počkejte, až se eSIM aktivuje.
  6. Fyzickou SIM kartu vyjměte z iPhonu.
Kdo nabízí eSIM? Aktuálně eSIM telefony (a další zařízení) podporují všichni tři tuzemští operátoři. U všech ale stále narážíme na jistá omezení: T-Mobile eSIM nabízí pouze pro vybraná zařízení Apple a Samsung. Podobně vypadá podpora eSIM i u Vodafone a O2. O2 eSIM navíc podporuje i u vybraných telefonů Huawei nebo Motoroly Razr.

Podle toho, jak pridat esim?

Nastavení eSIM

  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát a naskenujte QR kód.
  2. Jakmile se zobrazí oznámení Byl nalezen mobilní tarif, klepněte na něj.
  3. Dole na obrazovce klepněte na Pokračovat.
  4. Klepněte na Přidat mobilní tarif.
Také, co je single sim esim? eSIM je digitální SIM, která umožňuje si u operátora aktivovat mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM.

Jak pridat do iPhonu eSIM?

Jak aktivovat eSIM v telefonu

  1. V menu najděte „Mobilní data “: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Mobilní data.
  2. Naskenujte QR kód: Stiskněte Přidat mobilní tarif. Umístěte zaslaný QR kód do rámečku fotoaparátu telefonu a kód naskenujte.
  3. Aktivujte eSIM: Podle postupu na displeji dokončete aktivaci eSIM.
Jak dlouho trva aktivace eSIM? Stačí znát administrátorské heslo a mít u sebe doklad totožnosti. Linka péče o zákazníky - výměnu za eSIM si můžete domluvit s operátorem na čísle *77 nebo 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. eSIMka vám přijde poštou do 2 pracovních dnů.

Může se také zeptat, jak prenest esim do noveho telefonu?

Přeneste svou eSIM při nastavování

Vyberte čísla, která chcete přenést do svého nového iPhone, a ve spodní části stránky klepněte na Pokračovat. Pokud se rozhodnete rozhodnout později, můžete přenos plánu dokončit i po nastavení iPhonu. Dokončete nastavení zařízení podle pokynů na obrazovce.
Také, jak obnovit esim? Telefonní číslo smazaného eSIM profilu lze zachovat v případě, že původní profil nebyl v T-Mobile dosud deaktivován. Jde o obdobnou situaci, jako když ztratíte klasickou SIM kartu - můžete požádat T-Mobile o její dočasné zablokování a následně požádáte o vydání nové SIM karty.

Co to je single SIM?

Hybridní SIM Galaxy modely Vám umožňují využívat dvě odlišná telefonní čísla na jednom zařízení, zatímco na modelu single SIM je do jednoho zařízení možné vložit pouze jednu SIM kartu. V modelu single SIM můžete využívat jednu SIM kartu a microSD kartu pro zvětšení uložiště v telefonu.

By Marie Lyde

Jak se naucit krasne psát? :: Jak oživit bezúdržbovou baterii?
Užitečné odkazy