Domovská stránka > K > Kdy Má Svátek Vanda?

Kdy má svátek Vanda?

Vanda má svátek 6. 2.

Vanda se v ČR jmenuje 3 246 osob. Jméno Vanda je 142. nejčastější ženské jméno v ČR.

Přečtěte si více

Jak říkat Veronice?

Domácky se jméno užívá jako Verunka, Veruna, Veru, Vera, Verča, Veronička, Veruš, Verka, Verona, také Nika, Rona, Ronka aj. Jak říkat Lukášovi? Lukášovi lze říkat také Lukášek, Luk, Lukša, Lukeš.

Jak se jmenuje Pepa?

Jméno Josef, jakožto jedno z nejdůležitějších biblických jmen se zejména s rozmachem křesťanství rozšířilo do bezpočtu zemí a sáhli po něm leckteří rodiče. Na území Itálie se uchytilo jako Giuseppe a začalo se krátit na familiérní Beppe. Tato forma se pak dostala až k nám do České republiky a zažila se jako Pepa. Kdy je svátek Very? Význam a původ jména Věra

Věra je ženské křestní jméno. Podle českého kalendáře má svátek 8. října. Původ jména je slovanský, od slova „víra“.

Kdy má svátek Nelinka?

Význam a původ jména Nela

Jedná se pravděpodobně o zdrobnělinu jména Petronila nebo Kornélie. Zkracována jsou tak i Eleonora či Helena. V českém občanském kalendáři má svátek 2. února.
Kdy má svátek Natálie? Natálie má svátek 21. 12.

Natálie se v ČR jmenuje 33 761 osob. Jméno Natálie je 32. nejčastější mužské jméno v ČR. Pokud se uvažují ženská i mužská jména dohromady, je na 79.

Jak se říká Nikola?

Domácky se jméno užívá jako Niki, Nikolka, Nikča, Nikuška, Kola nebo Nikita. Jak se řekne anglicky Nikola?

ČeskyAnglicky
NikolaNiki

Co znamená jméno Viktorie?

Ženské křestní jméno Viktorie pochází z latiny. Jeho vznik je spojen s latinským slovem "victoria" − "vítězství". Jméno Viktorie (také mužský ekvivalent Viktor) se tak překládá jako "vítězná", "vítězka". Latinské slovo victoria znamená "vítězství".

By Rodina Mcdoulett

Co je to kajak? :: Jak vzniklo slovo Honza?
Užitečné odkazy