Domovská stránka > K > Které Notebooky Jsou Nejlepší?

Které notebooky jsou nejlepší?

Testy notebooků 2022 – vítěz testu nejlepší notebook

  • Apple MacBook Pro 2020 MXK52CZ/A – 13,3“, i5–1,4GHz, 8GB, více…
  • Asus UX482EA-HY121T – 14“, i5–2,4GHz, 8GB, více…
  • Huawei MateBook X Pro 53010VVN – 13,9“, i7–až 4,9GHz, 16GB, více…
  • Apple MacBook Pro 16 2019 – 16“, i7–2,6GHz, 16GB, více…

Přečtěte si více

Jakou značku notebooku 2021?

Aktuálně nabízené řady: Dell Alienware, Inspirion, Gaming, Latitude, Precision, Vostro, XPS.. Doporučujeme (02/2021): Ze série pro běžné použití doporučujeme Dell Latitude 5510 s cenou od 19 do 40 tisíc korun dle specifikace. Pro domácnost a multimediální využití sáhněte po Dell Inspiron 14z (18500 Kč až 32500 Kč). Jak vybrat notebook 2021? Naše tipy pro výběr domácího notebooku

  1. První, podle čeho byste měli notebook vybírat, je úhlopříčka obrazovky.
  2. Po stránce výkonu je v rámci domácího nasazení celkem jedno, zda si vyberete notebook s procesorem od Intelu, nebo od AMD.

Jakou značku notebooku zvolit?

U notebooků je třeba rozlišovat hlavně mezi profesionálními notebooky a notebooky určenými pro méně náročné zákazníky. Z hlediska kvality profesionálních notebooků hodnotíme nejvýše Lenovo, HP a Apple. Pokud vás zajímá především cena, je nejlepší volbou Acer. "Lenovo stále vyrábí nejkvalitnější notebooky." Podle toho, jak si správně vybrat notebook? Pokud používáte náročnější programy nebo více programů současně, doporučujeme alespoň 8 GB RAM. Hraní náročných počítačových her často vyžaduje i více než 8 GB RAM, pro maximální výkon v každé hře doporučujeme alespoň 16 GB. Nejvýkonnější profesionální a herní notebooky mohou mít až 64 GB operační paměti.

Jak vybrat notebook pro domácnost?

Při výběru notebooku se zaměřte i na konkrétní parametry procesoru. Zvláště se jedná o frekvenci (udáváno v GHz) a počet jader. Obecně lze říci, že čím bude mít procesor více jader a čím vyšší bude jeho frekvence, tím vyššího výkonu se u svého notebooku dočkáte. Jaká je značka Asus? ASUSTeK Computer Incorporated, známější pod značkou Asus, je mezinárodní výrobce počítačových technologií a spotřební elektroniky. Mezi jeho produkty patří základní desky, stolní počítače, notebooky, monitory, tablety, servery nebo mobilní telefony.

Pokud jde o to, jaký notebook pro studenty?

Nejlepší notebooky pro studenty 2022

  • Nejlepší celkově MacBook Air 13″ M1. Pro náročné Studentský notebook s unikátním procesorem M1 vyrobeným na míru pro Apple.
  • Nejlepší cena/výkon. Lenovo ThinkBook 15 G2. Zlatý střed.
  • Nejlepší levný HP 255 G8. Levný základ.
Jak vybrat notebook Lenovo? Nejlepší notebooky Lenovo
  • Nejlepší celkově Lenovo ThinkBook 15p-IMH. Pro náročné Výkonný notebook se skvělým designem.
  • Nejlepší poměr cena/výkon. Lenovo Legion 5 Pro. Zlatý střed. Výkonný herní notebook s osmi-jádrovým procesorem.
  • Nejlepší levný Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ITL5. Levný základ.

Jak vybrat notebook na práci?

4 GB: Dostatečné pro multimediální využití nebo nenáročnou kancelářskou práci, dnes již minimum pro ideální chod. 8 GB: Doporučené minimum pro neomezené surfování, běžné pracovní využití a méně náročné herní nasazení. 16 GB: Základ pro výkonné herní sestavy a náročnější pracovní nasazení.

By Brost Shweta

Jak vybrat notebook HP? :: Jaký prohlížeč pro Windows 10?
Užitečné odkazy