Domovská stránka > J > Jaký Prohlížeč Pro Windows 10?

Jaký prohlížeč pro Windows 10?

Microsoft Edge je vynikající prohlížeč pro Windows

Po porovnání Chrome vs. Edge můžeme s jistotou říci, že Edge je lepším prohlížečem, a dost možná tím nejlepším pro Windows 10 v tomto roce.

Přečtěte si více

Co znamená internetový prohlížeč?

Webový prohlížeč vás provádí po internetu. Stahuje informace z různých částí webu a zobrazuje je na vašem počítači nebo mobilním zařízení. Text, obrázky a videa se po internetu přenášejí pomocí protokolu nazvaného Hypertext Transfer Protocol. Jak se jmenoval první internetový prohlížeč? NeXTcube byl vytvořen Timem Berners-Leem (průkopník v používání hypertextu pro vyhledávání informací) jako první webserver na světě a také jako první plnohodnotný webový prohlížeč, který byl pojmenován WorldWideWeb v roce 1990. V březnu roku 1991 ho Berners-Lee představil kolegům v CERNu.

Co je to Brave?

Brave je prohlížeč zaměřený na ochranu soukromí, výchozí nastavení je automatické blokování online reklamy a sledovačů webových stránek. Je dostupný pro řadu operační systémů, např. Microsoft Windows, macOS, Linux, Android či iOS. Jak zapnout DRM v Chromu? Volba nastavení ochrany soukromí

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klikněte na Ochrana soukromí a zabezpečení.
  4. Vyberte, která nastavení chcete vypnout. Pokud chcete nastavit, jak má Chrome zacházet s obsahem a oprávněními na konkrétním webu, klikněte na Nastavení webu.

Jaký internetový prohlížeč pro Android?

Stáhněte si prohlížeč Google Chrome pro Android a iOS

  • Brave Browser Nejlepší prohlížeč pro Android bez reklam.
  • Dolphin Browser Nejlepší prohlížeč pro Android, který podporuje Flash.
  • Ecosia Browser.
  • Prohlížeč Firefox je nejrychlejší prohlížeč Android na světě 2020.
Jaký prohlížeč podporuje Facebook? Lepších možností využití dosáhnete tak, že si z jednoho z uvedených webů stáhnete nejnovější verzi svého oblíbeného prohlížeče:
  • Internet Explorer.
  • Mozilla Firefox.
  • Google Chrome.

Co je to Google?

Google je společností, jejíž jméno je dnes už téměř synonymem pro internetové vyhledávání. Její hodnota čítá více než 191 miliard amerických dolarů, což z ní dělá druhou nejhodnotnější značku světa (údaj z žebříčku společnosti Brand Finance zveřejněného v roce 2021). Co je podpora DRM? DRM (Digital Rights Management – Správa digitálních práv) je technologie, která webovým audio a video službám umožňuje si vynutit, aby byl jimi poskytovaný obsah užíván v souladu s jejich podmínkami. Tato technologie může omezit vaše možnosti manipulace s daným obsahem.

Jak stáhnout Tor?

Souhrnné informace o Tor Browser

  1. Licence. Freeware.
  2. Verze programu. 11.0.7.
  3. Autor. Roger Dingledine and Nick Mathewson.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.torproject.org.
  6. Velikost souboru. 73,52 MB.
  7. Operační systém. Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11.
  8. Jazyk. Angličtina.

By Norvun

Které notebooky jsou nejlepší? :: Jaký prohlížeč 2021?
Užitečné odkazy