Domovská stránka > J > Jak Vytvorit Kanál Na Telegramu?

Jak vytvorit kanál na Telegramu?

na vytvořit nový kanál na Telegramu Je to stejně jednoduché jako zadání nastavení samotné aplikace a výběr možnosti «Vytvořit nový kanál».

Přečtěte si více

Jak se prihlasit na Telegram?

Metoda 2: počítač

  1. Nainstalujte Telegram na svůj PC / laptop a spusťte jej.
  2. V prvním okně Messenger, které se otevře, klikněte na „Pokračuj v ruštině.
  3. Klikněte na odkaz «Zadejte podle telefonního čísla».
Proč nepoužívat WhatsApp? Zabezpečení na prvním místě

Nejen, že je vysoká pravděpodobnost, že vás sledují lidé z pozadí sociální sítě, ale rovněž můžete být nemilým překvapením, že vaše konverzace, hlasové zprávy a fotky sleduje i hacker, který se vám do vašeho účtu mohl nabourat.

Co jineho než WhatsApp?

Velmi oblíbená je i aplikace Viber, která uživatelů nabízí kompletní funkce jako má WhatsApp. Aplikace podporuje i audio nebo videohovory. Stejně jako u dalších konkurentů je k dispozici šifrování end-to-end a podobně jako u Telegramu lze nastavit, aby se zprávy po čase samy smazaly. Jak se používá WhatsApp? WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě.

Může se také zeptat, jak zobrazit archivovane zprávy whatsapp?

Zobrazení archivovaných chatů a skupin

  1. Přejděte do horní části záložky Chaty.
  2. Klepněte na Archivované chaty.
Jak schovat chat WhatsApp? Zálohování chatů

Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > Záloha chatů > ZÁLOHOVAT.

Jak skrýt konverzaci?

Označte konverzaci podržením a stisknutím tlačítka "Odpadky". Přejděte do nabídky a vyberte kartu „Skrýt chat“. Jak bezpecny je Signal? Pokročilá technologie ochrany soukromí v aplikaci Signal je vždy aktivovaná, takže se můžete soustředit na sdílení okamžiků, na kterých vám záleží s lidmi, na kterých vám záleží. Řekněte si cokoliv – špičkové koncové šifrování (založené na otevřeném protokolu Signal Protocol™) zajistí bezpečnost vašich konverzací.

Když to vezmeme v úvahu, jak zaheslovat signal?

Chcete-li si v rámci aplikace Signal nastavit uzamčení aplikace pomocí Touch ID či Face ID, tak v levém horním rohu domovské obrazovky klepněte na ikonu vašeho profilu. Otevře se nové okno, kde klepněte na záložku Soukromí. Zde pak sjeďte o kus níže a aktivujte funkci Zámek displeje.

By Roberson Lindelof

Jak přeložit obrázek? :: Který Messenger je nejlepší?
Užitečné odkazy