Domovská stránka > J > Jak Vypnout Informační Kanál Na Hlavním Panelu?

Jak vypnout informační kanál na hlavním panelu?

Otevření informačního kanálu při najetí myší

Pokud chcete tuto funkci vypnout, klikněte pravým tlačítkem myši na prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Novinky a zájmy a výběrem možnosti Otevřít při přechodu myší zrušte zaškrtnutí políčka.

Přečtěte si více

Jak skryt lištu?

Klikněte pravým tlačítkem na ouškem listu a potom klikněte na Vybrat všechny listy v Místní nabídka. Na kartě Domů klikněte na Formát > v části Viditelnost > Skrýt & zobrazit > Skrýt list. Jak odstranit počasí z hlavního panelu? Krok 1: Proveďte klepněte pravým tlačítkem myši na prázdném místě na hlavním panelu vyberte Novinky a zájmy a potom klepněte na tlačítko vypnout možnost odstranit informace o počasí, zprávy a zájmy.

Jak zmenšit hlavní panel?

Nejprve klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu: Poté povolíte nebo zakážete „použít malá tlačítka na hlavním panelu“ a když je povoleno, ikony na hlavním panelu budou mnohem menší než dříve. Jak Připnout na hlavní panel? Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Start , posuňte se k aplikaci, kterou chcete připnout, a pak aplikaci stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem). Vyberte Další > Připnout na hlavní panel.

Jak nastavit spodní lištu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na hlavní panel a zvolte záložku Nastavení hlavního panelu. Zde zapněte možnost: Automaticky skrývat hlavní panel v režimu plochy (pokud máte pc nebo notebook) Co dělat když mi zmizí dolní lišta? Zkuste myší ukázat úplně dolů. Pokud se Vám objeví kousek lišty, tak stlačte levé tlačítko myši a táhněte lištu nahoru.

Může se také zeptat, jak zmenšit lištu?

K tomu stačí najeďte nad okraj lišty. vy uvidí to kurzor s ikonou, která vám to umožňuje změnit velikost položek. Tato ikona je stejná pro změnit velikost Windows okna. Pak můžete rozšířit ou zmenšit la largeur baru podle vašich potřeb. Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout službu windows search? 665.

Klikněte na Start -> Ovládací panely -> Programy a funkce a vlevo klikněte na odkaz Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows. Najděte a zrušte zatržení boxu Windows Search. Klikněte na OK a restartujte počítač.

Jak se hledá ve Windows 10?

Hledáním v Průzkumníku souborů: Otevřete Průzkumníka souborů z hlavního panelu nebo v nabídce Start klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte Průzkumník souborů a v levém podokně vyberte umístění, kde můžete hledat nebo procházet.

By Wyatan

Jak se dá otevřít soubor PDF? :: Jak si upravit hlavní panel?
Užitečné odkazy