Domovská stránka > K > Který Messenger Je Nejlepší?

Který Messenger je nejlepší?

Jedním z nejpopulárnějších messengerů současnosti je Facebook Messenger. Ten je už mnoho let integrován přímo v aplikaci Facebook a jako jeden z mála není napevno svázán s telefonním číslem. Facebook Messenger se v posledních letech dočkal osamostatnění i výrazných vylepšení.

Přečtěte si více

Co používat místo Messengeru?

Anketa je uzavřena.

  • WhatsApp 189.
  • Facebook Messenger 134.
  • Telegram 86.
  • Viber 54.
  • Jiný 31.
  • Google Hangouts 30.
  • Žádný 29.
  • Skype 27.
Co je to Wickr? Wickr je komunikační program jehož počátek byl u platformy Android, iOS a nyní je k dispozici i pro OS Windows. Program Vám umožní výměnu zašifrovaných zpráv, které mohou kromě textu obsahovat i přílohy jako jsou například fotky.

Jak funguje aplikace telegram?

Telegram funguje na principu cloudu. To mu umožňuje zobrazovat chaty na více zařízeních najednou. Pokud s někým nevedete tajný chat (popsán výše), můžete konverzaci vést třeba na třech telefonech a pěti počítačích. Na všech uvidíte v reálném čase stejný obsah. Co místo WhatsApp? Viber. Funkce chatu Viber zahrnují skupinový chat, okamžité hlasové a video zprávy a tisíce gifů a animovaných nálepek. Můžete si i nainstalovat rozšíření chatu, abyste mohli sdílet YouTube videa, hudbu ze Spotify, informace o poloze a další. Viber také podporuje audio a video hovory.

Jak skryt chat na WhatsApp?

Archivace individuálního nebo skupinového chatu

  1. V záložce CHATY klepněte na chat, který si přejete skrýt, a přidržte jej.
  2. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.
Jak funguje aplikace signál? Sdílejte bez nejistoty. Špičkové koncové šifrování (založené na otevřeném protokolu Signal Protocol) zajistí bezpečnost vašich konverzací. Vaše zprávy nemůžeme číst my ani nikdo jiný a totéž platí pro odposlouchávání vašich hovorů. Ochrana soukromí není volitelný nadstandard – Signal tak prostě funguje.

Co vše vlastní Facebook?

Upozornila, že mezi její hlavní služby patří aplikace Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace, Portal a Calibra. Jak používat Wickr? Instalace aplikace Wickr Me do telefonu se systémem Android zahrnuje stažení aplikace a výběr uživatelského jména a hesla. Dále vám Wickr Me nabídne možnost povolit vyhledávání kontaktů. Vyhledávač kontaktů prohledá adresář telefonu a vyhledá kontakty, které jsou také uživateli služby Wickr.

Jak se pripojit na Telegram?

Najděte kanály a připojte se k nim Telegram

Na smartphonu Android otevřete aplikaci Telegram a stiskněte tlačítko Hledat v pravém horním rohu. Nyní zadejte název kanálu Telegram chcete se připojit a vyberte jej z výsledků vyhledávání. Tím se řetěz otevře Telegram.

By Chang Borgelt

Jak vytvorit kanál na Telegramu? :: Jaký je rozdíl mezi iPhone Xa iPhone XS?
Užitečné odkazy