Domovská stránka > J > Jak Vypnout Informacni Kanál Windows 10?

Jak vypnout informacni kanál Windows 10?

Jak můžu změnit nastavení informačního kanálu nebo ho vypnout?

  1. Klepněte na nabídku … > Nastavení > Stránka Nová karta..
  2. Vyberte oblast a jazyk nebo přepněte možnost Zobrazit můj informační kanál jako vypnutý nebo změnit zdroj zpráv.

Přečtěte si více

Jak vypnout panel EDGE?

Otevřete aplikaci Microsoft Edge. V horním rohu prohlížeče vyberte Nastavení a další > apak vyberte přepínač vedle rozšíření, které chcete vypnout. Ikona rozšíření vedle panelu Adresa zmizí. Když to vezmeme v úvahu, jak skrýt microsoft start? Vyberte (Start) > Nastavení > přizpůsobení> Start. Pokud chcete nabídka Start, proveďte jednu nebo více z těchto akcí: Pokud chcete zobrazit nebo skrýt nedávno přidané aplikace, zapněte nebo vypněte přepínač Zobrazit nedávno přidané aplikace.

Jak vypnout službu Microsoft News?

Pokud chcete informační kanál úplně vypnout, vyberte vlastní režim a zvolte nastavení Obsah vypnutý. Pokud používáte starší verzi Edge, můžete použít odkaz Skrýt informační kanál, který se nachází v pravém horním rohu výchozí domovské stránky Edge vedle Nastavení. Jak odstranit centrum akci? Pokud jste se rozhodli Centrum akcí z hlavního panelu odstranit, stačí stisknout klávesovou zkratku [Windows]+[I] pro otevření aplikace Nastavení. V aplikaci Nastavení přejděte na »Přizpůsobení | Hlavní panel«. Sjeďte níže a v části Oznamovací oblast klikněte na položku »Zapnout nebo vypnout ikony systému«.

Když to vezmeme v úvahu, jak se zbavit edge?

Jak odinstalovat nový Edge (založen na Chromiu)

Otevřete nabídku Start a vyhledejte Příkazový řádek. Klepněte na ikonu pravým tlačítkem myši a zvolte Spustit jako správce. Povolte aplikaci provádění změn stiskem tlačítka Ano. A máte hotovo, nový Edge je pryč.
Také, jak skryt hlavní panel? Automatické skrývání hlavního panelu

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Nastavení hlavního panelu a pak zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy nebo Automaticky skrýt hlavní panel v režimu tabletu (nebo obojí).

Jak nastavit hlavní panel?

Podržte první tlačítko myši a přetáhněte ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel. Hlavní panel lze umístit například svisle na pravé straně obrazovky. Jakmile přesunete ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel, uvolněte tlačítko myši. Co je to task bar? Hlavní panel (anglicky taskbar) je v informatice část grafického uživatelského prostředí, která obvykle zobrazuje spuštěné počítačové programy, nabídku start, oznamovací oblast a hodiny.

Jak vypnout EDGE Chromium?

Jinými slovy v implicitním stavu je zapnutá, vypíná se uživatelsky: edge://settings/system (otevřete odkaz v adresní řádce) vypněte první položku (Continue running background apps when Microsoft Edge is closed)

By Will

Jak otevřít soubor doc? :: Jak odepnout počasí z hlavního panelů?
Užitečné odkazy