Domovská stránka > J > Jaké Jsou Vaše Slabé Stránky Pohovor?

Jaké jsou vaše slabé stránky pohovor?

Slabé stránky

  • netrpělivost.
  • prokrastinace.
  • tendence brát si na sebe až příliš mnoho práce.
  • nervozita při prezentaci.

Přečtěte si více

Jaké negativní vlastnosti uvést na pohovoru?

Rozhodně nezačínejte s vlastnostmi typu: nezodpovědnost, lenost, problémy se sebeovládáním apod. Každá špatná vlastnost musí pro zaměstnavatele vyznít pozitivně. Například lze uvést puntičkářství či pečlivost; zaměstnavatele potěší, i když obecně to lze vyložit i jako nepříjemnou vlastnost. Když to vezmeme v úvahu, jak o sobe mluvit na pohovoru? Začněte tím, že stručně popíšete své dosavadní vzdělání a pracovní zkušenosti. Snažte se, pokud je to možné, zahrnout pouze to vzdělání a praxi, které se přímo vztahují k roli, o kterou se ucházíte. V této fázi není potřeba hovořit o brigádách, práci při škole či o jiném než posledním dosaženém vzdělání.

Když to vezmeme v úvahu, co považujete za svou slabinu?

Pokud například neovládáte některý programovací jazyk tak, jak byste mohli, uveďte to jako svou slabinu. Zaměstnavateli ale zároveň řekněte, jakých jste se účastnili vzdělávacích kurzů, kolik času jste strávili studiem mimo pracovní dobu a jakých jste dosáhli zlepšení. Co je to SWOT? Zkratka SWOT je odvozena od čtyř anglických slov, tedy od slova Strengths (silné stránky) Weaknesses (slabé stránky), Opportunities (příležitosti) a Threats (hrozby).

Jaké jsou moje silné stránky?

Silné stránky:

schopnost komunikace s lidmi. velká schopnost učit se nové věci. dobrý první dojem. obchodní schopnosti.
Na co se pripravit na pohovor? Projevte zájem. Ukažte personalistovi, že o danou pozici máte opravdu zájem! Klaďte otázky, pozorně naslouchejte – prostě veďte dialog. Otázky by měly souviset s danou firmou a s danou pracovní pozicí.

Jak se charakterizovat při pohovoru?

Shrňte, jakých výsledků jste na předchozí pozici dosáhli. Řekněte, jaké příležitosti pro sebe vidíte na nové pozici ve firmě, kde právě sedíte na pohovoru. Pozor na nepřirozeně „robotický“ projev jako z amerických příruček. Řekněte to podobnými slovy, jako byste to vyprávěli kamarádům. Lidé se také ptají, jaké jsou vlastnosti člověka? vlastností

vlastnosti

Negativní vlastnosti:Pozitivní vlastnosti:
NepřátelskýPřátelský
NepříjemnýLaskavý
ChamtivýSkromný
BezohlednýOhleduplný

Pokud jde o to, co o sobě říct?

„Tak nám o sobě něco řekněte“ není výzva k tomu, abyste začali popisovat celou osobní historii. Znamená spíše „Popište mi svou profesní historii“. Slouží jako úvod do vašeho pracovního života, na který se vás potom mohou během pohovoru doptávat.

By Belter

Jak mluvit o sobě? :: Jak vyfotit mlhovinu?
Užitečné odkazy