Domovská stránka > J > Jaké Jsou Vaše Slabé Stránky?

Jaké jsou vaše slabé stránky?

Slabé stránky

  • netrpělivost.
  • prokrastinace.
  • tendence brát si na sebe až příliš mnoho práce.
  • nervozita při prezentaci.

Přečtěte si více

Také, co považujete za svou slabinu?

Pokud například neovládáte některý programovací jazyk tak, jak byste mohli, uveďte to jako svou slabinu. Zaměstnavateli ale zároveň řekněte, jakých jste se účastnili vzdělávacích kurzů, kolik času jste strávili studiem mimo pracovní dobu a jakých jste dosáhli zlepšení. Jak odpovědět na slabé stránky? Slabé stránky: zmiňte jednu nebo dvě a nejlépe takové, které s novou prací nesouvisejí nebo je nelze chápat jako jednoznačné negativum („Než se zapracuji, musím se na vše vyptávat.

Jaké jsou vaše špatné vlastnosti?

Rozhodně nezačínejte s vlastnostmi typu: nezodpovědnost, lenost, problémy se sebeovládáním apod. Každá špatná vlastnost musí pro zaměstnavatele vyznít pozitivně. Například lze uvést puntičkářství či pečlivost; zaměstnavatele potěší, i když obecně to lze vyložit i jako nepříjemnou vlastnost. Jaké jsou moje silné stránky? Silné stránky:

schopnost komunikace s lidmi. velká schopnost učit se nové věci. dobrý první dojem. obchodní schopnosti.

Jaké jsou vaše nejsilnější stránky?

VAŠE SILNÉ STRÁNKY

Mělo by to být přirozeně, aby to nevyznělo příliš sebestředně (obzvlášť v naší zemi, kde se pěstuje falešná skromnost). Já osobně doporučuji říct třeba jednu silnou stránku a tu rozvinout na krátkém příkladě, který podloží, jak to myslíme. Pokud řeknete rázně např.: „Jsem dobrý lídr.
Jak se uvest na pohovoru? Vyber si upřímně nějakou svoji slabinu (ale pozor, nic zásadního, hlavně ne pro místo, o které se ucházíš) a připrav si hezký příběh o tom, jak pracuješ na zlepšení. Do té míry, že teď už je to vlastně vyřešené. Personalista: „Hlásíte se na regionálního obchodního manažera, můžete uvést nějaké své slabé stránky? “

Co říci na pohovoru?

Ideální je odpovědět takovým způsobem, ať vaše silné stránky odpovídají požadavkům na danou pozici. Takže si ještě jednou přečtěte popis pozice a zamyslete se nad svými vlastnostmi a dovednostmi. Poté vyberte 3 nejdůležitější, které přímo souvisí s nabízenou pozicí a naučte se je stručně a srozumitelně prodat. Může se také zeptat, jak zjistit své silné a slabé stránky? Cvičení pro sebereflexi. Najděte lidi, kterých se můžete na sebe zeptat. Abyste dokázali lépe identifikovat své silné a slabé stránky, tak si můžete udělat cvičení „Reflective Best Self“ (RBS). Pomůže vám to zjistit, co si o vás myslí ostatní, díky čemuž dokážete lépe poznat své silné stránky.

Co je to SWOT?

Zkratka SWOT je odvozena od čtyř anglických slov, tedy od slova Strengths (silné stránky) Weaknesses (slabé stránky), Opportunities (příležitosti) a Threats (hrozby).

By Vito Hamway

Jaké programy využívají bitmapovou grafiku? :: Jaké jsou pastelové barvy?
Užitečné odkazy