Domovská stránka > J > Jak Citovat Z Webové Stránky?

Jak citovat z webové stránky?

Příspěvky na webových stránkách

In: Název webové stránky / webového sídla. [typ nosiče]. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak zdrojovat web?

Webové stránky obecně

PŘÍJMENÍ AUTORA, Jméno (rok vydání, případně poslední aktualizace). Kompletní název webové stránky. [online; cit. RRRR-MM-DD].
Jak se cituje webová stránka v textu? Připravte si tedy údaje:

  1. Autor. Ten, kdo citovaný text napsal.
  2. Název. Název citovaného textu (příspěvku, stránky, podstránky apod.).
  3. Nakladatel nebo vydavatel. Uvádí se podle potřeby.
  4. Typ nosiče nebo média.
  5. Požadavky na software / velikost souboru apod.
  6. Datum vydání / aktualizace / revize.
  7. Datum citace.
  8. Dostupnost a přístup:

Kolik webových stránek je denně celosvětově napadeno?

Google uvádí, že každý den je celosvětově napadeno 40 000 webových stránek. Není to tedy nic neobvyklého. Významné stránky institucí jsou napadány častěji a nástroje jsou specifičtější, ale v ohrožení je každá stránka. Kolik je na světě webových stránek? Webové stránky lze pořídit již za pár tisícovek nebo i za vyšší stovky tisíc až miliony. Kolik stojí webové stránky, je hlavně otázkou náročnosti projektu. Orientačně se cena pohybuje v rozmezí 20 000 kč – 80 000 Kč. Velmi ale záleží na cenové kategorii a kvalitě, kterou požadujete.

Lidé se také ptají, co je stolní počítač?

Klasické stolní počítače jsou stále oblíbené hlavně pro svůj výkon, snadné používání a jednoduchou výměnu jednotlivých komponentů. Nabízí stále velmi příznivý poměr mezi cenou a výkonem. PC sestavy vyžijete v kanceláři i doma pro základní práci, prohlížení internetu i přehrávání filmů. Co je to superpočítač? Superpočítač je v informatice označení pro velmi výkonný počítač, v poslední době nejčastěji ve formě počítačového clusteru, tedy spojení mnoha běžných počítačů dohromady, a to obvykle speciální vysokorychlostní sítí.

Co všechno je v počítači?

Současný počítač se skládá z hardware, které představuje fyzické části počítače (procesor, klávesnice, monitor atd.) a ze software (operační systém a programy). Pokud jde o to, v čem psát aplikace pro android? Aktuálním vývojovým prostředím IDE (Integrated Development Environment) od Google je dnes Android Studio. Android Studio nahradilo starší dříve užívané prostředí Eclipse. Pro běh IDE a kompilaci programů byste navíc měli mít také Javu.

Jak funguje WWW?

WWW umožňuje přenos hypertextových souborů=webových stránek. Funguje na principu klient/server. To znamená: dokumenty jsou uloženy na serverech, ostatní počítače (třeba ten váš) posílají serverům požadavky na dokumenty=stránky, a servery jim vyžádané stránky posílají zpět.

By Figueroa Udani

Kolik stojí život v Německu? :: Co je KVM prepinac?
Užitečné odkazy