Domovská stránka > J > Jak Se Označuje Barevná Náplň Laserové Tiskárny?

Jak se označuje barevná náplň laserové tiskárny?

Toner neboli tonerová kazeta do laserové tiskárny je suchý jemný prášek. Je složen z umělé hmoty, barviva a železa. Výsledná barva u barevných tiskáren se míchá ze čtyř odstínů: černé, azurové, žluté a purpurové. Součástí kazety toneru bývá i selenový válec, který se mění automaticky s ní.

Přečtěte si více

Jak dlouho vydrží náplň do tiskárny?

Na práškové směsi se toho příliš mnoho nezkazí, obecně se tedy dá říci, že náplň do laserové tiskárny vám vydrží, dokud ji nevypotřebujete. Na obalu každého toneru bývá zpravidla uvedený počet stran, který s ním při 5% pokrytí vytisknete. Jak vybrat laserovou tiskárnu? Jakou multifunkční tiskárnu vybrat dle srovnání

Mezi inkoustovými exceloval model Brother MFC-J3930DW. Kvalitní laserovou tiskárnou do kanceláře je pak Canon i-Sensys MF744Cdw.

Jak funguje LED tiskárna?

LED tiskárna kombinuje vysokou rychlost s relativně nízkou cenou. Funguje na principu fotoelektrického jevu – v místě, kde má vzniknout obraz, je obrazový válec osvětlován řadou světelných diod. Pak se na osvětlená místa napráší toner a za zvýšené teploty obtiskne na papír. Jakou tiskárnu pro občasný tisk? Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout.

Jakou tiskárnu na doma diskuze?

Mám Canon Pixma Mg3050 a bohatě stačí. Mám podobnou (starší typ pixma mg3550) už několik let a na domácí použití je naprosto dostačující. Ani cena není vysoká. Je možnost připojit pomocí Wi-Fi, takže lze například tisknout přímo z mobilu. Tak jak vybrat kopirku? Před nákupem je třeba zvážit, jak často budeme tiskárnu používat a k jakým účelům. Inkoustové tiskárny se více hodí na tisk fotografií a grafiky, laserové a LED si naopak lépe poradí s větším množstvím textu. Abyste měli lepší představu o tom, jakou multifunkční tiskárnu vybrat, projděte si otázky položené níže.

Jakou tiskárnu do kancelare?

Právě laserové tiskárny jsou ideální do kanceláří, protože celkové náklady na tisk ve srovnání s těmi inkoustovými jsou u nich podstatně nižší. Tonery jsou sice dražší než inkoustové náplně, zato však disponují mnohem větším objemem. Může se také zeptat, jakou tankovou tiskárnu? Za design chválíme multifunkci Canon Pixma G4300, za nejlepší rozlišení a nejkrásnější tisk fotografií Epson Eco Tank ITS L3050. Nejnižší cenu za multifunkci a inkoustovým tankovým zásobníkem zase zaplatíte za model HP Ink Tank Wireless 415.

Jak si vybrat multifunkční tiskárnu?

Jak recenze tiskáren ukázaly, mezi nejlepší multifunkční inkoustové tiskárny patří Epson EcoTank L7180. Počítat musíte s vyšší pořizovací cenou, díky ekonomickému provozu však ušetříte až 90 % nákladů na inkoust. Ostatně startovací sada inkoustů údajně vydrží pro tisk až 1 500 fotografií (10 × 15 cm).

By Findlay

Jaké rozlišujeme topologie sítí Lán? :: Kdy se vyplatí laserová tiskárna?
Užitečné odkazy