Domovská stránka > J > Jak Zjistím Typ Postavy?

Jak zjistím typ postavy?

Identifikujte svůj tělesný typ.

  1. Změřte si obvod prsou, pasu a boků. Záleží na velikosti každé části těla (obvod v centimetrech), podle poměru mezi nimi pak budete schopna určit typ své postavy a tím pádem i oblečení, které vám bude slušet.
  2. Ve většině západních zemí jsou za ideál považovány míry 90 – 60 – 90.

Přečtěte si více

A další otázka, jak zmenit typ postavy?

Tuky do oblasti stehen a hýždí si naše tělo ukládá především pro období těhotenství a kojení. A právě v tomto období, jsou tukové buňky připraveny nashromážděný tuk uvolnit. Proto pokud to bude možné a podaří se vám v období těhotenství a kojení jíst zdravě a přiměřeně, ano, je možné si právě tehdy změnit typ postavy. Jak vybrat oblečení podle postavy? Velmi vhodné jsou šaty, které zvýrazní horní část těla. Takový typ postavy si může dovolit odhalená ramena a zvýrazněný dekolt, dolní část šatů by měla elegantně zakrýt boky, zadeček a stehna. Dbejte i na délku zvolených šatů, měla by být minimálně ke kolenům. Rozhodně by Vás šaty neměly v dolní části těla obepínat.

Co nosit s postavou jablka?

Oblíbený boho styl je jako stvořený pro ženy s postavou typu jablko. Vaším must have kouskem jsou jednoznačně bílé boho šaty volného střihu, které schovají vaše bříško a zvýrazní váš dekolt. Jako třešničku na dortu doporučujeme sáhnout po slaměném klobouku, který perfektně podtrhne boho outfit a upoutá pozornost. Jak poznat tvar těla? Tvar postavy můžete zjistit pomocí poměru pas ke kyčli (WHR). Díky tomuto měření zjistíte, kde má vaše tělo tendenci ukládat tukové zásoby. Chcete-li určit obvod pasu, měřte kolem nejmenší části pasu (vzdálenost mezi lopatou kosti kyčelní a posledními žebry).

Jaké jsou postavy?

Na začátku byste měly vědět, že rozlišujeme 5 typů postav: jablko (postava typu O), hruška (postava typu A), přesýpací hodiny (postava typu X), obdélník (postava typu H) nebo pohár (postava typu Y). Jak mít svalnatou postavu? Posilování je nejrychlejší metoda k hubené svalnaté postavě. Aby člověk rychle a efektivně zhubnul, musí začít nejen dodržovat zdravý jídelníček, ale také se dostatečně pohybovat. Podle amerických vědců je ideální kombinace aerobního pohybu a posilování.

Jak zhubnout podle typu postavy?

Dieta by měla být založena na nízkém přijmu tuků, těla ve tvaru hrušky totiž velmi rychle ukládají přijaté tuky. Strava by měla být složena z ovoce a zeleniny s vysokým obsahem vlákniny v kombinaci s libovými bílkovinami a komplexními sacharidy, jako jsou například luštěniny a celozrnné cereálie. Tak jak na hubenou postavu? 10 pravidel pro štíhlou postavu

  1. Kvalitní bílkoviny hubnutí udělají příjemnější
  2. U ovoce a zeleniny se kalorií bát nemusíte.
  3. Hledejte takové potraviny, které vás nejlépe zasytí
  4. Pravidelná aktivita vám pomůže navýšit energetický výdej.
  5. Začněte s jídlem už od snídaně a jezte pravidelně
  6. Nepřehánějte to s alkoholem.

Když to vezmeme v úvahu, jak si vybrat oblečení?

Zúžené kalhoty a sukně nechte raději ve skříni. Hruškovitý tvar postavy – nebojte se šatů s rovným střihem, výrazných rukávů ani výstřihů. V obchodě se však vyhýbejte regálům se zkrácenými kalhotami. Postava ve tvaru jablka – pro vás budou to pravé áčkové sukně a šaty.

By Zulema

Jak se oblékat když mám silnejší postavu? :: Co je to USB C?
Užitečné odkazy