Domovská stránka > C > Co Znamená Feeluju?

Co znamená Feeluju?

Feelovat (feel U) – ve významu něco pocitově prožít, také ve spojení feel U/ feel with ya – soucítit s někým, cítit jeho bolest, politovat.

Přečtěte si více

Co je Trudy?

Naproti tomu české slovo „trud“ značí vedle namáhavé, lopotné práce především starosti, trápení, zármutek; „trudit (se)“ znamená rmoutit (se), trápit (se), býti smutný, jak to vidíme na př. Co znamená Zabookovat? (z angl.) zaknihovat, zajistit rezervaci [letenky aj.]

Co znamená Sheesh?

Božínku. Sheesh! Please I'm counting on you! Prosím počítám s tebou. Co znamená SIMP? Simp – je muž či chlapec, který pro svoji dívku (ale klidně i kamarádku, kterou zná pouze on-line) dělá příliš mnoho – prakticky se nechá využívat, původ slova je pravděpodobně z anglického „simple“ – jednoduchý, hloupý.

Podle toho, co to je mazec?

Sec mazec, sekec mazec, mazec

Sec mazec, sekec mazec či jen mazec – všechny tyto výrazy známe z dětství a vyjadřují expresivně zabarvenou výhružku, že bude následovat výprask.
Co to znamená BRUH? "Brácho" používané u mladých lidí (mezi kamarády ve hrách, ve škole...)

Také, co je to mít crush?

„Mít na někoho crush“ znamená mít na někoho zálusk, protože se vám líbí. Toto slovní spojení je v podstatě překladem anglického „to have a crush on somebody“, které má totožný význam. Významově tak lze označit jak pocit zamilovanosti, tak objekt, ke kterému se tyto pocity vážou (pak říkáme, že někdo je něčí crush). Jakou události začíná Kosmova kronika? Obsah kroniky. Kronika je rozdělena do tří knih; začíná stavbou babylonské věže a původem Čechů a chronologicky postupuje až do Kosmovy současnosti.

Jak si Zabookovat hotel?

Tak nejlepší je rozhodně trivago, které srovnává nabídky všech vyhledávačů a najde který z nich má daný hotel nejlevnější a hlavně když si tam dám nějaké omezení, tak na mapě mi to ukazuje jen ty hotely co vyhovují mému nastavení a nikoliv jako booking všechny... a ještě mám zkušenost, že ze stránek hotelu jde v 90%

By Buehrer

Jak vzniklo slovo? :: Jak zapnout iPhone bez Power button?
Užitečné odkazy