Domovská stránka > J > Jak Psát Příspěvky Na Sociální Sítě?

Jak psát příspěvky na sociální sítě?

V případě příspěvků na sociální sítě to platí dvojnásob. Snažte se vyjádřit myšlenku jenom v několika větách. Pokud vám to nejde, můžete zkusit následující cvičení: připravte si text a následně ho o polovinu zkraťte. Bude to bolet, ale bude to taky stát za to.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak změnit styl písma v messengeru?

V otevřené konverzaci vyberte text, který chcete změnit. Klepněte na položku Úpravy > Písmo. Vyberte písmo a klepněte na tlačítko OK. Když to vezmeme v úvahu, jak zvětšit messenger? Co možná nevíte, je fakt, že nejen tohoto předvybraného smajlíka, ale i všechny ostatní z nabídky Messengeru lze zvětšit tak, že po stisknutí podržíte prst: čím déle jej držíte, tím bude smajlík větší.

Jak zvětšit stránku na Facebooku?

FacebookFacebook zvětšit

Jak zapnout zvětšení:

  1. V telefonu přejděte do nastavení usnadnění vizuálního přístupu.
  2. Klepněte na Gesta pro zvětšení.
  3. Klepnutím zapněte gesta pro zvětšení.
Jak přeškrtnout text na Facebooku? K tomu slouží online generátor, ve kterém napíšete do textového pole text, který chcete zformátovat. Vyberete příslušné formátování (přeškrtnutí, lomítko, zdůraznění, dvojité podtržení, tečkovaná čára, vlna), výsledný text zkopírujete do schránky a vložíte ho do příspěvku na vaší zdi.

Podle toho, jak psát web tučné písmo?

Normální písmo, <b>tučné písmo, <i>tučná kurzíva</i></b>, <i>normální kurzíva</i>. Jak kopírovat odkaz na Facebooku? Ještě jednodušší varianta:

  1. Na čas zveřejnění příspěvku klikni pravým tlačítkem myši.
  2. Z nabídky, která se ti zobrazí, vyber Kopírovat odkaz.
  3. Hotovo! Zase už jen stačí odkaz vložit tam, kde ho chceš mít ?

Jak kopírovat text v mobilu?

Co teprve, když potřebujete kopírovat celé věty? Kopírování textů v mobilních telefonech opatřených operačními systémy Android, Windows Phone nebo iOS to jde překvapivě snadno. Použitím klávesové zkratky CTRL+C jako na počítači. A další otázka, jak přeškrtnout text zkratka? Případně Ctrl+D -> Alt+K (v anglickém či Ctrl+D -> Alt+U pro druhou. Word nicméně umožňuje definovat vlastní klávesové zkratky, takže nic nebrání abyste si právě přeškrtnutí na nějakou kombinaci kláves nastavili.

Jak napsat text HTML?

Formátování pomocí tagu <font>

Tento text je naformátován pomocí HTML tagu font a příslušných atributů.

By Abran Griffis

Kolik slov za minutu napíšu? :: Jak si změnit písmo na Facebooku?
Užitečné odkazy