Jak zmenit heslo na WiFi router Vodafone?
Jak změnit název a heslo Wi-Fi hotspotu
- Zapněte router: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.
- Vytvořte připojení k Wi-Fi-hotspotu:
- Vytvořte připojení k webovému rozhraní routeru:
- V menu najděte „Zabezpečení“:
- Zadejte název Wi-Fi hotspotu:
- Zadejte heslo svého Wi-Fi hotspotu:
- Uložte nastavení:
Kde najdu PIN k Vodafone TV?
PIN kód můžete v případě zapomenutí změnit také přes samoobsluhu Můj Vodafone. Po spuštění dětského módu můžete vy jako rodič spravovat všechny profily. Stačí sjet na ozubené kolečko (Nastavení) pod avatarem a potvrdit volbu stisknutím tlačítka OK. Poté zadáte PIN a můžete měnit nastavení profilu. Jak zrušit heslo administrátora? Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.
Co je číslo Platce?
K číslu plátce vedeme a účtujeme vaše služby. Pod jedním číslem plátce máte zahrnuté ty služby, které pak najdete ve stejném Vyúčtování. Číslo plátce je zároveň shodné se specifickým symbolem a vidíte ho v každém měsíčním Vyúčtování. Pokud jde o to, jak se přihlásit do aplikace můj vodafone? Přihlášení e-mailem a heslem
Pokud jste si aktivovali přihlášení přes e-mail a vlastní heslo, využijete ho pro přihlášení do webové verze Můj Vodafone a aplikace Můj Vodafone. Heslo má v tomto případě nejméně 8 znaků a může obsahovat písmena, čísla i speciální znaky.
Jak zobrazit hesla Iphone?
Uložená hesla si můžete zobrazit v Nastavení
- Klepněte na Nastavení a zvolte Hesla. V iOS 13 nebo starším zvolte Hesla a účty a pak klepněte na Hesla webů a aplikací.
- Po výzvě použijte Face ID nebo Touch ID, případně zadejte přístupový kód.
- Vyberte web, ke kterému chcete zobrazit heslo.
Jak zjistit heslo k počítači?
Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Pod textovým polem pro heslo vyberte Zapomenuté heslo. Postupujte podle pokynů k resetování hesla. Jak se poprvé prihlasit do Vodafone? Pokud máte předplacenou kartu a zapomněli jste své heslo, můžete využít jednorázové přihlášení s omezeným přístupem k účtu. Pro obnovu hesla a plnohodnotný přístup využijte záložku Vodafone účet. Jednorázové přihlášení nelze použít, pokud jste si aktivovali Přihlašování e-mailem.
Co mám dělat když jsem zapomněl heslo na Wi-Fi router?
Jak změnit heslo WiFi + video návod
- připojíme se do routeru přes IP adresu 192.168.0.1, nebo 192.168.1.1.
- jméno a heslo je většinou admin, admin, případně je napsáno na routeru, nebo v manuálu.
- pokud se do routeru nemůžete dostat zkuste heslo pohledat zde: default hesla routery.
Similar articles
- Jak restartovat WiFi router?
- Jaký WiFi router 2021?
- Jak si změnit heslo na wifi?
- Jak zablokovat telefonní číslo u Vodafone?
- Jak vyzvednout MMS u Vodafone?
- Jak volat ze skrytého čísla Vodafone?
- Jak získat nano SIM kartu Vodafone?
- Jak volat skrytým číslem Vodafone?
- Jak získat body do Vodafone galerie?