Domovská stránka > J > Jak Se Platí Hodinkami?

Jak se platí hodinkami?

Bezkontaktní placení hodinkami či mobilem je pohodlné a ušetří vám čas, který byste věnovali hledání peněženky a konkrétní platební karty. Jednoduše při nákupu přiložíte k terminálu telefon nebo chytré hodinky, zadáte PIN, a máte hotovo.

Přečtěte si více

Jak platit hodinkami watch?

Postup samotné platby: Při zobrazení základního ciferníku stiskneme dvakrát horní tlačítko, načež se zobrazí kreditní karta a hodinky můžeme přiložit k platebnímu terminálu. Jak nastavit hodinky na placení? Přidání karty do hodinek

  1. Na hodinkách spusťte aplikaci Google Pay .
  2. Klepněte na Začínáme.
  3. Nastavte si zámek obrazovky, pokud jste tak již neučinili.
  4. Pro přidání debetní nebo kreditní karty postupujte podle pokynů na svém telefonu.
  5. Karta se zobrazí na vašich hodinkách.

Lidé se také ptají, jak platit s galaxy watch?

Samotné placení je maximálně snadné a intuitivní. Pokud chcete hodinkami zaplatit, stačí mít aktivované NFC a spustit aplikaci Google Pay. V případě Galaxy Watch4 není problém si nastavit spuštění aplikace zkratkou v podobě dvojitého zmáčknutí horního fyzického tlačítka. Jak platit hodinkami Apple Watch? Placení pomocí Apple Watch

  1. Dvakrát stiskněte boční tlačítko.
  2. Automaticky se otevře výchozí karta. Pokud chcete vybrat jinou kartu, sjeďte dolů.
  3. Podržte displej Apple Watch v blízkosti bezkontaktní čtečky, dokud neucítíte poklepání a neuslyšíte pípnutí.

Jak platit hodinkami Xiaomi?

Platební službu Xiaomi Pay lze aktivovat v rámci aplikace Mi Fitness, která slouží pro spárování chytrého telefonu s hodinkami. Po spuštění aplikace jednoduše stačí zvolit záložku „Zařízení “ a poté již vyhledat tlačítko „Xiaomi Pay“. Kdy se bude moct platit hodinkami Samsung? Samsung u příležitosti premiéry hodinek na novém systému Wear OS, který nese oficiální označení Wear OS Powered by Samsung, potvrdil, že společně se startem hodinek (27. srpna), budou v Česku spuštěny mobilní platby Google Pay! A to je pro uživatele hodinek od Samsungu dobrá a špatná zpráva zároveň.

Pokud jde o to, jak nastavit placeni apple watch?

Přidání karty do Apple Pay na Apple Watch

  1. Na Apple Watch otevřete aplikaci Peněženka.
  2. Sjeďte dolů a klepněte na Přidat kartu.
  3. Jestli chcete přidat novou kartu, klepněte na Debetní či kreditní karta.
  4. Klepněte na Pokračovat.
  5. Podle postupu na obrazovce zadejte údaje z karty a kartu přidejte.
Jak nastavit placení Apple Watch? Otevřete aplikaci Apple Watch na iPhonu. Klepněte na volbu Moje hodinky a potom na volbu Peněženka a Apple Pay. Máte-li karty uložené na jiných zařízeních Apple anebo jste nedávno některé karty odstranili, klepněte vedle karty, kterou chcete přidat, na volbu Přidat a zadejte CVV kód této karty.

Jak se pouziva Apple Pay?

Je to jednoduché. Stačí přidat kreditní, debetní nebo předplacenou kartu do aplikace Wallet na iPhonu. A pak svoje karty přidat i na všechna další zařízení Apple, na kterých chceš Apple Pay používat. Funguje to na iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu.

By Normalie

Jak platit mi Band 6? :: Jak nastavit NFC platby Xiaomi?
Užitečné odkazy