Domovská stránka > K > Kdy Vychazi Ipad?

Kdy vychazi iPad?

iPad Air 5 (2022) se silným procesorem a 5G

Kalifornská společnost tak údajně pracuje na iPadu Air 5. generace, který dorazí s řadou vylepšení. Asi nejzásadnější novinkou má být podpora moderního 5G připojení.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jaký ipad je nejlepší?

Hledáte-li co možná nejmenší tablet, nelze vám doporučit nic jiného než iPad mini 2021. Ten nabízí “jen” 8,3” Liquid Retina displej a hliníkové tělo s ostrými hranami po vzoru iPadů Pro či Air o rozměrech 195,4 milimetrů na výšku, 134,8 milimetrů na šířku a 6,3 milimetrů na tloušťku. Jak poznat co mám za iPad? Určení modelu iPadu

  1. Podívejte se na zadní stranu iPadu.
  2. Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/“, jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).

Kdy vyjde nový iPad 2022?

Apple iPad Air (2022) se bude nabízet hned v pěti barevných variantách, z nichž patrně nejvíce zaujme méně obvyklá modrá. Předprodej startuje již tento pátek 11. března, samotný prodej vypukne o týden později, tedy 18. března. Kdy vyjdou nové Ipady 2022? Tato technologie by však měla přinést také změnu materiálu a záda by měla být nově skleněná. Dále se v novém zařízení dočkáme konektoru USB-C nebo rozpoznávání obličeje Face ID. Premiéru iPadu Pro (2022) následně očekáváme někdy na podzim letošního roku.

Pokud jde o to, kdy má vyjít nový ipad pro?

Představení iPadu Pro (2021)

V roce 2020 došlo na představení už v březnu, letos tomu bylo v květnu. Data představení tedy nejsou tak pevná, jako je tomu např. u iPhonů, ale soudě dle posledních dvou let, jsou ve hře měsíce březen/duben/květen. A cena?
Jaký iPad na kreslení? Apple iPad Air 2020 bude výborným grafickým tabletem pro všechny, kdo rádi využijí i jiné funkce tabletu a ocení možnost kreslit odkudkoli bez nutnosti připojení k počítači.

Kdy vyjde iPhone 14?

S výjimkou iPhonu 12, který byl odložen kvůli pandemii COVID-19, jsou nové vlajkové modely iPhonů zpravidla ohlašovány a vydávány v září. iPhone 14 bude podle Kua vydán někdy v průběhu druhé poloviny roku 2022. iPhone 14 vydání tak bude pravděpodobně oznámena v září 2022. Jaký je rozdíl mezi iPad a iPad Air? iPad Pro má čtyři reproduktory, zatímco Air „jen“ dva. Pro se odemyká pomocí FaceID, u Airu najdete Touch ID nově schované do zapínacího tlačítka. A největší rozdíl je ve fotoaparátech. Zatímco Pro má 3 objektivy a k tomu LiDAR, Air si vystačí s jedním.

Jak vybrat tablet iPad?

Klíčové vlastnosti, na které se zaměřit při výběru tabletu

Typ operačního systému – iOS je perfektně vyladěný, Android vyniká otevřeností a na tabletech s Windows se zase skvěle pracuje. Velikost úložiště – zásadní je, aby bylo možné v budoucnu navýšit jeho kapacitu prostřednictvím externí microSD karty.

By Benioff Pafford

Proč si koupit iPad? :: Jaký procesor do notebooku 2020?
Užitečné odkazy