Domovská stránka > K > Kdy Vyjde Nový Ipad Air?

Kdy vyjde nový iPad Air?

Apple iPad Air (2022) se bude nabízet hned v pěti barevných variantách, z nichž patrně nejvíce zaujme méně obvyklá modrá. Předprodej startuje již tento pátek 11. března, samotný prodej vypukne o týden později, tedy 18. března.

Přečtěte si více

Jak poznat co mám za iPad?

Určení modelu iPadu

  1. Podívejte se na zadní stranu iPadu.
  2. Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/“, jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).
Jak si vybrat iPad? Hledáte-li co možná nejmenší tablet, nelze vám doporučit nic jiného než iPad mini 2021. Ten nabízí “jen” 8,3” Liquid Retina displej a hliníkové tělo s ostrými hranami po vzoru iPadů Pro či Air o rozměrech 195,4 milimetrů na výšku, 134,8 milimetrů na šířku a 6,3 milimetrů na tloušťku.

Jaký je rozdíl mezi iPod a iPhone?

V první řadě: iPhone je stále chytrý telefon, to znamená, že vám umožňuje volat, a iPod touch nemá slot na SIM kartu.Je pravda, že v současné době můžete volat pomocí bezplatných instant messengerů pomocí Wi-Fi. A přesto to není tak pohodlné. Pokud má dotykový slot slot pro SIM kartu Co je to iPod touch? iPod touch je multimediální přehrávač od společnosti Apple z rodiny přehrávačů iPod. Kromě přehrávání hudby a videa disponuje Wi-Fi připojením na Internet, jako prohlížeč používá mobilní verzi Safari. Jelikož používá operační systém iPhone OS / iOS, lze na něm provozovat hry a další programy pro tento systém.

Proč iPhone a ne Android?

Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.
Jak jdou iPhone po sobe? Co se designu týče, iPhone stále zůstává u hranatého tvaru, na rozdíl od čtyřky a čtyři-eska nese na zádech hliníkový plát namísto skla.

  • iPhone 5s.
  • iPhone 6 a 6 Plus.
  • iPhone 6s a iPhone 6s Plus.
  • iPhone SE.
  • iPhone 7 a iPhone 7 Plus.
  • iPhone 8 a iPhone 8 Plus.
  • iPhone X.

Může se také zeptat, proč zvolit iphone?

iPhone efektně rozmaže pozadí a dovolí vám míru rozmazání kontrolovat. Při natáčení videí se bude jistě hodit stabilizace. To aby videa vypadala dobře i na vaší velké 4K televizi. Pořizování fotek a videí na iPhone je prostě úžasné a je to jeden z mnoha důvodů, proč iPhone volí tolik uživatelů. Také, jak pracovat s apple pencil? Sundejte víčko a připojte Apple Pencil k Lightning konektoru iPadu. Až uvidíte tlačítko Spárovat, klepněte na něj. Jakmile Apple Pencil spárujete, zůstane spárovaný, dokud iPad nerestartujete, nezapnete letový režim nebo Apple Pencil nespárujete s jiným iPadem.

Jaké Ipady podporují Apple Pencil?

12,9palcový iPad Pro (3. generace a novější) 11palcový iPad Pro (1. generace a novější)

By Hendrickson

Jaký by měl být ping? :: Jak vybrat grafickou kartu notebook?
Užitečné odkazy