Domovská stránka > J > Jak Koupit E Knihu Jako Dárek?

Jak koupit e knihu jako dárek?

Elektronické knihy a audioknihy ve formátu MP3 ke stažení můžete v eshopu Kosmas.cz zakoupit také jako dárek. Je to velmi jednoduché: zakoupíte dárek, vložíte emailovou adresu obdarovaného, my mu zašleme dárkový mail s kódem a obdarovaný si dárek u nás na Kosmas.cz vyzvedne.

Přečtěte si více

Jak vytisknout elektronickou knihu?

Mohu si svou zakoupenou e-knihu vytisknout? Ano, e-knihu zakoupenou prostřednictvím internetového knihkupectví ANAG je možné pro vlastní potřebu bez problému vytisknout. Není však dovoleno tuto kopii vytvořenou pro vlastní potřebu poskytovat další osobě. Může se také zeptat, jak funguje čtečka knih? Jak přesně elektronická čtečka knih funguje? Elektronický displej je založen na fyzikálním jevu zvaném elektroforéza. Ten spočívá v pohybu částic s elektrickým nábojem v kapalném prostředí mezi dvěma vodivými deskami. V černobílých displejích jsou bílé částice nabité kladně, zatímco černé částice jsou nabité záporně.

Lidé se také ptají, jak se pouziva ctecka knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete. Jak stáhnout knihu dobrovsky? Řešíme to a v případě, že je máte přidány v e-knihovně, tak je vše OK. Brzy budou k dispozici ke stažení. Navíc na našem e-shopu najdete 10 000 e-knih, které můžete mít ve svém zařízení doslova během pár vteřin. Stačí si jen vybrat!

Jak stáhnout knihu z Alzy?

Jak stáhnout

Každá zakoupená knížka se automaticky přidá do sekce Moje knihovna. Odtud je možné stahovat knížku opakovaně a ve všech dostupných formátech. Více informací o dostupných formátech elektronických knih.
Jak poslouchat e knihy? Knihy Google Play – freeware

Elektronická čtečka knih pro zařízení s operačním systémem Android. Díky ní můžete navíc poslouchat v tabletu, smartphonu či dalším zařízení i audioknihy a číst e-knihy zakoupené, i zdarma dostupné na Google Play. Stahujte ze Slunečnice.cz na této adrese (1 MB).

Jak vybrat knihu pro děti?

Při výběru knih pro děti dáváme přednost kvalitě nad kvantitou – cílem není koupit co největší množství knih za co nejmenší cenu, ale nabídnout dětem kvalitní, pečlivě vybrané (přečtené, recenzované a vyzkoušené) knihy s obsahovým a ideálně i výtvarným přesahem, které je budou bavit. Jak stahovat knihy na Kindle? Jak to funguje? V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.

Co je audio kniha?

Audiokniha je nahrávka mluveného slova. Obvykle vychází z tištěných materiálů, ale nemusí jít za každou cenu o přesnou audioverzi knihy.

By Kyle

Kdy byl vyroben iPhone 4? :: Jak fotit 16 9 nebo 4 3?
Užitečné odkazy