Domovská stránka > J > Jak Kombinovat Tmave Modrou?

Jak kombinovat tmave modrou?

S čím vším se dá kombinovat tmavě modrá?Některá spojení vás možná překvapí

  1. Kam se nejvíc hodí?
  2. Kombinujte ji s bílou nebo zlatou.
  3. Černá potěší hlavně pány.
  4. Hodí se i žlutá a oranžová
  5. Nezříkejte se ani zelené
  6. S červenou vytvoří hravý prostor.
  7. Fialovou si nemůže dovolit každý

Přečtěte si více

Jaké barvy Ládi k sobě?

Souladu dosáhnete zvolením barev ležících vedle sebe nebo alespoň blízko sebe - tedy jednoduše řečeno například různé odstíny jedné barvy nebo například kombinace žluté s oranžovou, světle modré se světle zelenou a tak dále. Pokud bychom měli být konkrétní, skvěle k sobě například ladí oranžová, šedá a černá. Tak jaká barva se hodí k šedomodré? Nejsnazší je kombinovat šedou barvu s teplými barvami jako je červená, žlutá, růžová, nebo oranžová. Výsledkem je pak pozitivní veselé útulné prostředí, které vás naladí na tu správnou vlnu. Šedé barvě sluší i kombinace s přírodními tóny jako jsou odstíny hnědé nebo zelené.

Jaká barva se hodí k tyrkysové sedačce?

Přemýšlíte nad tím jaká barva se hodí k tyrkysové? Jednoznačně šedá! Tyrkysová působí uklidňujícím dojmem a šedá velmi dobře nahrazuje fádní bílou. Tuto barevnou kombinaci lze velmi pěkně oživit žlutou nebo modrou. Jakou barvu koberce k šedé Sedacce? K dokonalé pohodě už chybí jen koberec

Znamená to, že smetanovou sedačku krásně doplní koberec světlehnědý, bílý či béžový. K šedé sedačce se hodí také jiný odstín šedé, případně bílý či černý koberec.

Co se hodí ke Kralovske modré?

K modré barvě se hodí odstíny zelené a fialové barvy, chybu ale neuděláš ani se žlutou nebo červenou, protože modrá společně s žlutou a červenou patří mezi primární barvy barevného spektra. Samozřejmě k modré můžeš vzít jakoukoliv neutrální barvu jako je černá, bílá, světle hnědá nebo khaki. Pokud jde o to, jaká barva se hodí ke starorůžové? Starorůžová se hodí na stěny, kde vytváří příjemné prostředí, ale i na závěsy a další doplňky. Velmi pěkně působí v kombinaci se světlými odstíny jako je bílá a blankytně modrá nebo s betonem, který je rovněž velmi moderní.

Co se hodí k vínové barvě?

Vínová se dá snadno spárovat s černou, s námořnickou modří, se smaragdovou, krémovou nebo s odstíny tmavě zelené. Dobře si rozumí také s hedvábnou šedou a stříbrnou (na tu si vzpomeňte hlavně při výběru doplňků). Jaká barva se hodí k petrolejové? Ve světě barev se petrolejová skutečně vymezuje vůči jasné bílé, ale ukazuje se i v kombinaci s krémovou, námořnickou, světle šedou a s přírodními barvami dřeva. Pro dosažení potěšení spojte petrolejovou s oranžovou, korálově růžovou nebo dokonce zlatou.

Jaká barva se hodí k pudrové?

Hodí se k ní téměř všechny ostatní barvy, ale nejlépe vypadá asi s vínovou, hnědou, antracitově šedou, ale také s tmavší zelenou. Tyhle barvy sice trochu shodí její jemné vyznění, ale zase to bude působit elegantněji. Na nějaké slavnostnější příležitosti vypadá hezky pudrová s bílou.

By Orling Mikuszewski

Jaká barva se hodí k rezavé? :: Jak řadit barvy?
Užitečné odkazy