Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Svého Účtu Na Facebooku?

Jak se dostat do svého účtu na Facebooku?

Ke svému Facebook účtu se možná dostanete přes jiný e-mail nebo telefonní číslo, které máte uvedené u svého účtu. V počítači nebo mobilním telefonu, prostřednictvím kterého jste se přihlásili k Facebook účtu, přejděte na facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů.

Přečtěte si více

Jak obnovit Uzamceny Facebook?

Pokud jste na Facebooku nebyli dlouho a heslo si již nepamatujete, klikněte na "Zapomněli jste heslo?" a postupujte podle pokynů na stránce. Klikněte na "Přihlásit". Tím obnovíte svůj starý účet. Pokud chcete, znovu si pročtěte aktualizované Zásady soukromí. Může se také zeptat, jak vrátit starý facebook? Klikněte levým tlačítkem na ikonku vpravo nahoře. Zvolte „Classic Facebook design“ Obnovte stránku (zkratka „F5“ na klávesnici) Voilà!

Jak zjistit kdo se mi Hacknul na FB?

? Jak poznat, že máš hacknutý Facebook?

  1. Přijde ti e-mail, že sis změnil přihlašovací údaje (ale ty o žádné změně nemáš tušení)
  2. Máš potíže s přihlášením k účtu.
  3. Najednou sleduješ i lidi, které vůbec neznáš
  4. Na tvém profilu jsou příspěvky, které jsi nepřidával.
Může se také zeptat, proč se nemůžu dostat na facebook? Pokud se vám nedaří se ke svému Facebook účtu přihlásit, tady je několik věcí, které můžete zkusit. Zkuste si Facebook účet obnovit. Přejděte na facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů. Ujistěte se, že používáte počítač nebo mobilní telefon, ze kterého jste se už dřív ke svému Facebook účtu přihlásili.

Jak se přihlásit na Facebook když jsem zapomněl heslo?

Na webových stránkách Facebook je v oblasti přihlášení tlačítko s textem: “Zapomněli jste přístup k účtu?”. Jakmile na odkaz kliknete, je třeba zadat svůj e-mail nebo telefonní číslo, které jste při registraci uvedli. Následně vám systém nabídne na výběr způsob zaslání zapomenutého hesla. Tak jak nahlasit hacknuty facebook? Přejděte na profil účtu, který se vydává na někoho jiného. Pokud ho nemůžete najít, zkuste vyhledat jméno, které je na daném profilu uvedené. Případně požádejte své přátele, jestli vám na něj můžou poslat odkaz. Pod úvodní fotkou klikněte na Další a vyberte Nahlásit.

Můžete se také zeptat, jak odemknout zamceny facebook?

Pokud se nemůžete přihlásit ke svému účtu z důvodu bezpečnostních kontrol a neobdrželi jste bezpečnostní kód k odemknutí účtu, použijte Security checks preventing login formulář. Zde také budete muset vysvětlit problém, kterému čelíte, a uvést e-mailovou adresu, na které vás společnost může zastihnout. Lidé se také ptají, co delat kdyz mi ukradnou facebook? Pokud ke svému účtu na Facebooku nemáte přístup, zkuste si poslat e-mail na obnovení hesla a obnovte si účet přes svou zaregistrovanou e-mailovou adresu. Pokud se vám na účet stále nedaří dostat, neprodleně jej nahlaste jako hacknutý a řiďte se pokyny, které dostanete.

Jak zrušit deaktivaci Facebooku?

Postup je obdobný, jako v případě dočasné deaktivace účtu.

  1. Klikněte na ikonu vašeho účtu v pravém rohu.
  2. Vyberte Nastavení a soukromí
  3. Klikněte na Nastavení.
  4. Ve sloupci vlevo klikněte na Vaše informace na Facebooku.
  5. Klikněte na Deaktivace a odstranění.
  6. Zvolte Odstranění účtu.

By O'Driscoll Simkowitz

Jak vypnout Facebook prohlizec? :: Co delat kdyz se vám nekdo Naboura do emailu?
Užitečné odkazy