Domovská stránka > J > Jak Získat Sim Kartu Zdarma?

Jak získat SIM kartu zdarma?

SIM karta od O2 zdarma

U prvního dobití se připíše bonus 100 Kč. SIM kartu od O2 si můžete objednat zdarma, přijde vám poštou. Po aktivaci SIM karty je možné využívat věrnostní program O2 Extra výhody, se kterým získáte nejrůznější slevy – na nákup oblečení nebo třeba permanentky do skiareálů.

Přečtěte si více

Kde vymenit SIM kartu BLESKmobil?

JAK POSTUPOVAT PŘI ZTRÁTĚ SIM KARTY? Zakupte novou SIM kartu služby BLESKmobil. Pokud si bude chtít zároveň přenést číslo ze ztracené SIM karty na novou, zavolejte operátorovi na telefon: 267 267 061 a postupujte dle pokynů operátora. Jak vylomit SIM kartu? SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Pokud jde o to, kde vymenit sim kartu?

Vyberte si jeden z těchto tří způsobů:

  • On-line – v Moje O2. O výměnu SIM karty můžete kdykoli požádat přes internetovou samoobsluhu Moje O2:
  • Telefonicky – na lince Péče o zákazníky. Zavolejte zdarma na 800 02 02 02, naši operátoři se o vás postarají a novou SIMku s vámi vyřídí.
  • Osobně – v každé O2 Prodejně
Pokud jde o to, kolik stojí sim karta u o2? SIM karta O2 GO Data zdarma v cene 299 Kč nabízí 100 minut volání do všech sítí, 3 GB dát, 25 SMS do všech sítí a kredit navíc ve výši 50 Kč. Platnost balíčku je 30 dní. Můžete...

A další otázka, kde se dá koupit sim karta?

U dobrých prodejců MOBIL.CZ koupíte na pobočkách České pošty, v trafikách řetězců Valmont, GECO, RELAY, Traficon, Danczek a GGT. Naši SIM kartu prodává také více než 1200 nezávislých soukromých trafik a najdete ji rovněž v prodejnách Electro World. Také, jak aktivovat bleskmobil? SIM kartu BLESKmobil aktivujete vložením do mobilního telefonu a prvním zavoláním, odesláním SMS nebo připojením k Internetu. JE AKTIVACE ZPOPLATNĚNÁ? Aktivace SIM karty je zdarma.

Jak zmenšit SIM kartu?

Zmenšení SIM karty

  1. Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští.
  2. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.
  3. Zmenšení SIM karty je zdarma.
Jak zjistit PUK blesk? Kód PUK tak nemáme možnost zjistit. Pro jeho zjištění je tak potřeba kontaktovat podporu BLESKmobilu na výše uvedeném odkazu.

Jak Orezat SIM kartu?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet.

By Henley Bortz

Jak vyndat SIM kartu bez jehly? :: Jak namíchat starorůžovou barvu?
Užitečné odkazy