Domovská stránka > K > Kolik Stojí Youtube Na Mesic?

Kolik stojí YouTube na mesic?

YouTube Premium je prémiová služba od společnosti YouTube, která funguje na bázi předplatného. Stojí 179 korun měsíčně a nabízí tyto funkce: sledování videí na YouTube bez reklam - videa se vám budou zobrazovat bez reklamy jak na desktopu, tak na mobilu a tabletu.

Přečtěte si více

Jak spustit YouTube na pozadí?

Pokud chcete, aby se vám YouTube videa přehrávaly na pozadí, je důležité, abyste zůstali v prohlížeči a nepřeskakovali na aplikaci YouTube. Vyhledejte video, které chcete přehrát. Jakmile najdete video, klepněte na ikonu třech teček, které se nacházejí v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost Plocha. Lidé se také ptají, jak získat youtube premium? YouTube Premium

  1. V telefonu nebo tabletu spusťte aplikaci YouTube.
  2. Přihlaste se k účtu Google, pro který si chcete odběr předplatit.
  3. Klepněte na svůj profilový obrázek.
  4. Vyzkoušejte bezplatné zkušební období (pokud na ně máte nárok). Pokud zkušební období nevyužijete, klikněte na možnost Získat YouTube Premium.

Jak zacit s YouTube?

Začínáme s YouTube

  1. Vytvářejte, co chcete a jak chcete. YouTube poskytuje autorům flexibilitu, abyste mohli začít natáčet, sdílet a hledat své fanoušky podle toho, jak rádi tvoříte.
  2. Než zveřejníte první video. Než zveřejníte první video, je dobré si nastavit základy kanálu.
  3. Odstartování kanálu.
Podle toho, jak zvysit dosah na youtube? Proč jsou vaši YouTube followeři důležití?
  1. Udělejte si plán a držte se ho. Vytvořte si jasně daný rozvrh pro publikování nových videí, aby vaši odběratelé a ti, co sledují vaše videa, věděli, kdy očekávat nové video.
  2. Vytvořte trailer vašeho kanálu.
  3. Produkujte videa s vysokou kvalitou.

Kolik stojí predplatne YouTube?

individuální předplatné stojí 149 korun měsíčně. rodinné předplatné stojí 229 korun měsíčně. Využívat ho může až šest členů domácnosti (každý bude mít svůj účet). studentské předplatné stojí 79 korun měsíčně. Když to vezmeme v úvahu, kde je nejlevnější youtube premium? Předplatné je nutné aktivovat z argentinské nebo indické IP adresy, kde je kupní síla (a tedy i cena) nejnižší. Měsíční předplatné YouTube Premium v Indii stojí 37 Kč , v Argentině jen 24,61 Kč . Zdá se vám to skvělé?

Co je to YouTube Premium?

Služba YouTube Premium vám umožní sledovat miliony videí bez rušivých reklam před samotným videem i v průběhu přehrávání, včetně překryvných reklam. Nebudou se vám zobrazovat ani žádné bannerové reklamy a reklamy ve vyhledávání zadávané třetími stranami. Jak spustit YouTube na pozadi Iphone? Otevřete na iPhonu internetový prohlížeč Safari, jděte na YouTube a vyberte požadované video. Klikněte na ikonu “aA“ vedle adresního řádku a zvolte položku “Úplná verze stránky“, po které dojde k opětovnému načtení webu v režimu pro desktop. Nyní si video můžete pustit a zároveň opustit internetový prohlížeč.

Jak nastavit video na YouTube?

Správa nastavení kanálu

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte Nastavení .
  3. V levé nabídce vyberte možnost Kanál.
  4. Upravte nastavení kanálu a vyberte možnost Uložit.

By Chin

Jak stáhnout Netflix do televize Sharp? :: Jak koupit Word?
Užitečné odkazy