Domovská stránka > J > Jak Zvětšit Display?

Jak zvětšit display?

Aktuální webovou stránku můžete zvětšit nebo zmenšit a zároveň zachovat velikost ostatních prvků na obrazovce.

  1. Zvětšení stránky: Stiskněte Ctrl a +.
  2. Zmenšení stránky: Stiskněte Ctrl a -.
  3. Resetování velikosti zobrazení: Stiskněte Ctrl + o.

Přečtěte si více

Jak zvětšit obraz na celou obrazovku?

Klávesová zkratka pro přepnutí z/do režimu celé obrazovky: F11. Poznámka: V počítačích s kompaktní klávesnicí (jako jsou netbooky a notebooky) stiskněte klávesy fn + F11. Jak si přiblížit obrazovku? Klávesové zkratky: Zvětšit nebo zmenšit stránku také můžete pomocí klávesnice. Pro přiblížení webové stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu +, pro oddálení stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu –, pro nastavení normální velikosti stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu 0.

Jak zvětšit obrazovku na Windows 10?

Tady je postup, jak můžete změnit velikost textu, obrázků a aplikací ve Windows. Pokud chcete změnit zobrazení ve Windows, vyberte Start > Nastavení > Usnadnění přístupu > Obrazovka. Pokud chcete, aby se zvětšil jen text na obrazovce, upravte posuvník v části Zvětšit text. Jak zvětšit obrazovku na TV? Během sledování televize nebo přehrávání videa stiskněte tlačítko LIVE ZOOM na dálkovém ovladači. Další možností je stisknout tlačítko SPUSTIT FUNKCI LIVE ZOOM v levém dolním rohu obrazovky. Na podobrazovce se zobrazí původní obrazovka před zvětšením. Ukazuje zvětšenou oblast zobrazenou na hlavní obrazovce.

Jak roztáhnout obraz monitoru?

Na plochu klikni pravým a je tam rozlišení obrazovky a tam to zkus přenastavit… Jinak to najdeš i v individuálním nastavení (také když klikneš pravým na plochu)… Jak zvětšit obraz na Tipsportu? Stačí držet ctrl a točit kolečkem myši.

Jak posunout obraz na monitoru?

Při nastavení monitoru zkuste využít funkci, která se jmenuje „Auto Adjustment“, případně „Auto Calibration“. Najdete ji v nabídce nastavení monitoru, případně pod samostatným tlačítkem „Auto“. Monitor si pak správné nastavení provede samostatně. Jak roztáhnout obraz na TV? Stačí nastavit 100 %. Co zkusit nastavení LG TV, tedy zkusit přepínat poměr stran na 16:9 nebo jiné nastavení. Mě to na LG TV pomohlo, černý rantl zmizel. Druhá možnost - nainstalovat ATI Catalyst Center a tam v nastavení lze roztáhnout obraz.

Jak mám zmensit obrazovku na PC?

Velikost obrazu na monitoru, třeba pokud jej máte moc roztažený, lze upravit jednoduše pomocí klávesových zkratek.

  1. Držením CTRL a stiskem + (plus) zvětší velikost obrazu.
  2. CTRL a – (minus) jej zmenší
  3. CTRL a 0 (nula) jej vrátí na výchozí hodnoty.

By Helman

Jak změnit rozliseni obrazovky? :: Jak zesílit jas?
Užitečné odkazy