Domovská stránka > J > Jak Nahrát Video Na Youtube Ve Full Hd?

Jak nahrát video na YouTube ve Full HD?

Zároveň se doporučuje, abyste videu provedli tzv. upscale. To v praxi znamená, že pokud máte Full HD video (1080p), tak byste ho měli převést například do 4K. Pokud tato pravidla dodržíte, tak YouTube na vaše video prakticky vůbec nesáhne a provede minimální komprimaci.

Přečtěte si více

Také, jak dostat video do iphone?

Na výběr je klasická cesta přes iTunes – po připojení k počítači ve Files/Soubor -> Add to Library/Přidat do knihovny můžete přidat soubor, přes Přidat složku do Knihovny/Add Folder to Library přidat celou složku kde máte videa. Po synchronizaci je budete mít na telefonu či tabletu. Jak natáčet na tabletu? Existuje několik možností, jak zaznamenat obrazovku Android zařízení Momentálně je rozšířených hodně možnosti. Jednak se dá použít kabel, hodně podobně pak funguje i bezdrátové nahrávání přes Wi-Fi a záznamovou kartu. Poslední možností je pak využít aplikaci a nahrávat přímo v Android zařízení.

Lidé se také ptají, jak ozvučit video?

AviDemux 2.7 – freeware. Slouží k úpravě, střihu, ozvučení a konverzi videa. Obsahuje všechny potřebné kodeky a desítky různých filtrů. Umí převádět video do formátu filmového DVD nebo přenosných zařízení. Jak stříhat videa v mobilu? Střih videa v základním nastavení

Klepněte na ikonu kamery a nahrajte nové video. K sestříhání můžete použít už dříve uložené video. Přes video, které jste nahráli, přejeďte prstem. V levém spodním rohu se objeví ikona nůžek, která znamená Střih.

Tak jak nahrát video z obrazovky?

Spusťte program/hru, kterou chcete nahrát, a stiskněte kombinaci tlačítek Win + Alt + R (případně manuálně pomocí Win + G a v otevřeném panelu vlevo nahoře bílé kolečko). Záznam se začne nahrávat, po jeho ukončení ho najdete v cílové složce. Jak Zaheslovat video na YouTube? Je to nejvíce zajímavé z toho pohledu, že zaheslovat video na YouTube možné není. Neexistují tam zaheslovaná videa. Na YouTube můžete video nastavit jako privátní a dát přístup konkrétním lidem – ti musí mít účet od Google (aby se mohli na YouTube přihlásit) a můžete takto udělit přístup maximálně padesáti lidem.

Pokud jde o to, jak nastavit 4k na youtube?



Mobilní zařízení

  1. Vyberte v přehrávači videa ikonu možností .
  2. Klepněte na Kvalita .
  3. Vyberte požadovanou kvalitu videa: Automaticky (doporučeno): Optimální nastavení pro vaše podmínky.
Jak sdilet video na YouTube? Sdílení videí
  1. Spusťte přehrávání videa na youtube.com.
  2. Pod videem klikněte na tlačítko Sdílet .
  3. Zobrazí se panel s různými možnostmi sdílení: Sociální sítě: Kliknutím na ikonu sociální sítě (například Facebook nebo Twitter) můžete video nasdílet na příslušnou síť.

Jak nahrát videoprezentaci?

V pravém horním rohu okna klikněte na možnost „Další nastavení“. Později se objeví nové okno s názvem „Předvolby“. Nyní můžete snadno upravovat kvalitu výstupu, formát videa / zvuku / obrazovky, klávesové zkratky a další možnosti nahrávání. Kliknutím na „OK“ uložíte provedenou změnu a opustíte okno.

By Wendeline Freund

Jak nahrát video na YouTube? :: Jak nahrát video z mobilu na YouTube?
Užitečné odkazy