Domovská stránka > C > Co Znamená Mesicek Na Iphonu U Zprávy?

Co znamená mesicek na iPhonu u zprávy?

Když na tuto možnost kliknete, tak se u určitého kontaktu aktivuje režim nerušit, což můžete určit také pomocí ikony malého měsíčku, která se objeví na levé straně kontaktu. Pokud byste náhodou chtěli upozornění znovu aktivovat, tak stačí opět přejet prstem.

Přečtěte si více

Jak Ztisit iPhone?

Přepnutí iPhonu do tichého režimu

Chcete‑li na iPhonu zapnout tichý režim , nastavte přepínač Zvonění/ticho tak, aby byla vidět jeho oranžová strana. Chcete‑li tichý režim vypnout, vraťte přepínač zpět. Když je tichý režim vypnutý, iPhone přehrává všechny zvuky.
Jak mít nedostupný telefon? Jinou možností je nastavení takzvaného whitelistu. Ten nalezne uplatnění především v situaci, kdy si blokování příchozích hovorů nastavíte pro všechna telefonní čísla, ale budete chtít, aby se vám dovolali například pouze dva určití lidé.

Lidé se také ptají, co delat kdyz mi nejde zvuk na iphonu?

Zkontrolujte zvuk v zařízení

Přejděte do Nastavení > Zvuky (nebo Nastavení > Zvuky a haptika) a několikrát přetáhněte jezdec Zvonění a výstrahy doleva a doprava. Pokud neslyšíte žádný zvuk nebo pokud je tlačítko reproduktoru u jezdce Zvonění a výstrahy šedivé, možná bude třeba reproduktor opravit.
A další otázka, jak zapnout zvuk klavesnice iphone? Přejděte na aplikaci Nastavení -> klikněte na složku Zvuky -> v této složce vypněte možnosti Zvuk zamknutí a Zvuky klávesnice. Po tomto jednoduchém úkonu máte problém se zvuky vyřešen.

Lidé se také ptají, jak přesměrovat mobilní telefon?

Z nabídky vyberte »Nastavení« a dále »Přesměrování hovorů«, kam se v případě některých smartphonů dostanete přes »Další nastavení«. Pak máte možnost nastavit, zda chcete přesměrovat všechny hovory vždy, nebo pouze v případě, kdy vy budete mít obsazeno nebo když budete nedostupní. Můžete se také zeptat, jak nastavit obsazovací tón? Postup používání služby

  1. Zvedněte sluchátko a vyčkejte na oznamovací tón.
  2. Stiskněte postupně podle volby: zapojení služby: *60# zrušení služby: #60# dotaz na službu: *#60#
  3. Ve sluchátku obdržíte po úspěšné volbě hlásku "Vaše činnost je potvrzena" nebo po neúspěšné volbě obsazovací tón.
  4. Zavěste.

Jak si skrýt telefonní číslo?

Je to vlastně docela jednoduché. Než vytočíte číslo, vložíte před něj kód #31#. Kód dokonce můžete uložit přímo ke kontaktu, takže danému číslu budete vždy volat jako anonym. No a jestli chcete vždy a všem volat anonymně, pak stačí zeleným sluchátkem odeslat kód *31#. Jak ukončit zpravu? Zakončení a podpis

Nejvhodnějším způsobem zakončení formálního e-mailu jsou formulky „S pozdravem“, „S úctou“ nebo „S přáním hezkého dne“. Nakonec uveďte své jméno a příjmení, popřípadě další kontakt na vás.

Jak ukoncit komunikací?

Když tedy chcete hovor končit, stůjte k tomu druhému spíš bokem, ale stále udržujte oční kontakt (je to slušnost). Když mluví, vnímejte ho, ale čas od času tak trochu mrkněte směrem ke dveřím nebo třeba ke stolu s občerstvením.

By Cower

Jak vypnout zvuk IPAD? :: Jak vypnout hovory?
Užitečné odkazy