Domovská stránka > K > Kde Číst Zprávy?

Kde číst zprávy?

Aktuálně, Respekt, Česká televize, deník, občas idnes a také občas Metro v metru :) Jinak koukám na news.google.cz , kde je většinou dost zpráv a u každé zprávy jsou seskupeny články z více zdrojů což je fajn, že si může člověk vybrat nebo lépe přečíst a porovnat.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat počítač?

Vyberte Start > Nastavení > Update & Security > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Jak aktualizovat Google Chrome? Stažení aktualizací pro Chrome (jsou-li k dispozici)

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Obchod Play. .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení.
  4. V sekci Aktualizace najděte Chrome. .
  5. U aplikace Chrome klepněte na Aktualizovat.

Lidé se také ptají, jak si aktualizovat windows 10?

Pokud chcete tuto aktualizaci nainstalovat hned, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou aktualizace k dispozici, nainstalujte je. Co delat kdyz nejde stáhnout aplikace? Pokud je síťové připojení normální, ale stejně nemůžete aplikaci stáhnout, otevřete prohlížeč a zjistěte, zda můžete procházet webové stránky pomocí Wi-Fi a mobilní datové sítě. Pokud ne, přepněte na jinou síť a zkuste to znovu. V nabídce Nastavení > Úložiště > VYČISTIT zkontrolujte, zda je paměť dostatečná.

Tak proč nejdou stahovat aplikace z app store?

Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit. Může se také zeptat, co delat kdyz mi nejde obchod play? Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

Jak aktualizovat mapy v navigaci?

S ohledem na velikost některých mapových souborů, doporučujeme Wi-Fi připojení.

  1. Spusťte Navitel Navigator ve svém zařízení a vyberte "Menu" → "Můj Navitel" → "Aktualizace".
  2. Vyberte mapu v seznamu dostupných aktualizací.
  3. Otevře se okno "Informace" s nabídkou podrobnějšího popisu mapy. Stiskněte "Aktualizovat" a potvrďte.
Jak aktualizovat mapy CZ v mobilu? Nová verze Mapy.cz právě dostupná

Stačí se přihlásit vaším uživatelským účtem. Pokud tak něco vyhledáte na počítači a posléze si otevřete mobilní aplikaci, uvidíte poslední hledané výrazy z počítače a nebo naopak. Aktualizace je dostupná právě nyní pro iOS s číslovkou 6.8.0 a pro Android s číslovkou 8.5.0.

Lidé se také ptají, jak aktualizovat navigaci v autě vw?

Během ukládání nových map na pevný disk musí být navigace VW Discover Pro zapnutá. Vzhledem k velkému objemu dat, může celý proces trvat až dvě hodiny. Záleží také na typu SD karty. Pro správné dokončení aktualizace se ujistěte, že je baterie vozu dostatečně nabitá a nebo aktualizaci proveďte s nastartovaným motorem.

By Romeyn

Co je alfa samice? :: Jak se kopíruje odkaz?
Užitečné odkazy