Domovská stránka > J > Jak Vypnout Hovory?

Jak vypnout hovory?

Změna nastavení vyrušení

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zvuk a vibrace. Nerušit.
  3. V sekci „Co smí vyrušovat režim Nerušit“ vyberte, co chcete blokovat nebo povolit. Lidé: Můžete blokovat nebo povolit hovory, zprávy nebo konverzace.

Přečtěte si více

Tak jak vypnout nerusit?

Jděte do Nastavení Přejděte na ikonu měsíce a zvolte nabídku Nerušit. V sekci Vypnout zvuk vyberte možnost Vždy. Může se také zeptat, jak funguje režim nerušit? Režim Nerušit blokuje hovory od cizích lidí a pouze oznamuje, když přijmete hovory a zprávy od zvolených kontaktů. Otevřete Nastavení a přejděte na Zvuky > Nerušit.

Jak vypnout tichý režim?

Na iPhonu 7 a novějším přejděte do Nastavení > Zvuky a haptika. Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Zvuk. Můžete si vybrat, jestli má iPhone vibrovat v režimu zvonění nebo v tichém režimu. Když obě nastavení vypnete, iPhone vibrovat nebude. Jak mít obsazený telefon? Da se kontakt hodit do blacklistu - kdyz u toho cisla kliknes (vetsinou vpravo nahore) na tri tecky a vyberes blokovat, pak mu bude znit obsazovaci ton, kdyz ti bude volat.

Jak ukončit telefonát?

Po telefonu

  1. „Za chvíli čekám další hovor, moc děkuji za příležitost si s vámi popovídat a ozvu se vám [brzy/za pár dní]. “
  2. „Mám skoro vybitou baterii, takže musím končit. Mějte se krásně!
  3. „Myslím, že jsme probrali všechno, co bylo třeba, takže už vás nebudu zdržovat.
  4. „Nechce se mi věřit, že už je [tolik a tolik].
Pokud jde o to, jak vypnout hovory na iphone? Na vašem iPhonu přejděte do nativní aplikace Nastavení, kde poté sjeďte níže, dokud nenarazíte na kolonku Telefon. Kolonku Telefon rozklikněte a nyní rozklikněte možnost s názvem Na ostatních zařízeních. Zde už si můžete jednoduše zvolit, na kterých zařízeních chcete mít možnost přijímat hovory.

Jak nastavit Nerusit iPhone?

Přejděte do Nastavení > Nerušit. Zapněte Rozvrh a nastavte plán. Vyberte si, kdy chcete přijímat upozornění, hovory a oznámení: Vypnout zvuk: Umožňuje vypnout zvuk hovorů a oznámení kdykoli nebo jenom když je zařízení zamčené. Jak vypnout upozorneni na iphonu? Vypnutí oznámení pro konkrétní aplikace

  1. Přejděte do Nastavení > Oznámení a potom klepněte na Návrhy Siri.
  2. Vypněte jakoukoli aplikaci.

Jak vypnout rezim s prioritou?

Návody 3.

  1. Pokud se potřebujete soustředit na danou činnost, nebo si prostě jen odpočinout, můžete si na zařízeních s Androidem ztlumit zvuky, vypnout vibrace a blokovat vizuální vyrušení jedním tlačítkem.
  2. Režim můžete zapnout nebo vypnout přejetím prstu dolů z horní části obrazovky, kde klepnete na ikonu Nerušit.

By Garry

Co znamená mesicek na iPhonu u zprávy? :: Jak vypnout oznameni do Airpods?
Užitečné odkazy