Domovská stránka > J > Jak Zpomalit Timelapse?

Jak zpomalit timelapse?

Chcete-li toto nastavení změnit, klepněte na tlačítko Nastavení projektu a poté klepnutím zapněte volbu „Rychlost mění výšku tónu“. Při tomto nastavení se tón zvukového záznamu u zrychleného videoklipu zvýší a u zpomaleného naopak sníží.

Přečtěte si více

Jak dát efekty do videa?

Po přidání videí do časové osy otevřete záložku Filters a klikněte na video efekt, který si přejete použít. Na obrazovce náhledu vpravo se zobrazí, jak bude efekt vypadat. Jakmile se pro některý z efektů rozhodnete, přetáhněte jej na klip v časové ose. Jak převést video pozpátku? Easy Video Reverser je aplikace, která vám pomůže s převedením videa do režimu přehrávání pozpátku. Stejně tak umí aplikace převádět do režimu zpětného přehrávání i audio. Audio a video soubory lze také libovolně zpomalovat nebo zrychlovat. Easy Video Reverser podporuje všechny nejpopulárnější formáty videa a flashe.

Jak zrychlit Instagram?

Kroky ke zrychlení videa na Instagramu pomocí Hyperlapse. Hyperlapse je oficiální editační aplikace vyvinutá Instagramem. Je určen pro zrychlení videí na Instagramu a vytváření časosběrných videí. Podporuje tedy funkci stabilizace videa a také umožňuje změnu rychlosti z 1X na 12X. Jak si zmenit pozadi na Teams? Změna pozadí během schůzky

  1. Přejděte na ovládací prvky schůzky a vyberte Další akce > Použít efekty pozadí .
  2. Pokud chcete rozostření pozadí rozostřovat, vyberte Rozostření nebo ho nahraďte výběrem z dostupných obrázků.

Kam se uklada video z Teams?

Od srpna 2021 se Teams nahrávky schůzek už neukládají do Microsoft Stream. Všechny nahrávky se teď ukládají do OneDrive a SharePoint. Může se také zeptat, jak nahravat v teams? Jakmile začala online schůzka a vy ji chcete začít nahrávat, stačí klepnout v ovládacím panelu na ikonu tří teček a z nabídky vybrat příkaz Spustit nahrávání. 2. To, že jsou žáci nahráváni, byste měli komunikovat předem, pokud byste to náhodou zapomněli sdělit, Teams se o to postarají za vás.

Jak dát video do slow motion Iphone?

Spusťte aplikaci Fotky a otevřete slow motion video, které chcete převést. V dolním panelu s ovládacími prvky klikněte na ikonu se třemi posuvníky. Nyní se otevře prostředí, kde můžete video oříznout či vybrat úsek, který bude zpomalený. Právě tyto dva posuvníky určující zpomalený úsek přetáhněte k sobě. Jak zmensit velikost videa iPhone? Clideo je online kompresní web což nevyžaduje žádné stažení aplikace předem. Takže můžeš zmenšit velikost videa v komprimace online, přímo z vašeho iPhone a aniž byste ve svém zařízení zabírali zbytečný úložný prostor. Clideo je extrémně snadné použití což vám umožní importovat vaše video přímo z vašeho iPhone.

Jak snizit kvalitu videa iPhone?

Na iPhone App Store je známá aplikace s názvem Video Compress. Jedná se o aplikaci pro iPhone a iPad pro zmenšení videí jednoduchým klepnutím. Exportovaná videa můžete také rychle sdílet.

By Ehudd

Jak ztišit iPhone? :: Jak zrychlit video?
Užitečné odkazy